AdsLEGEND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk kez böyle bir bilgi sahibi olıyorum açıkçası. Shortsun aramadan izlenim elde etmesi için tam olarak nasıl bir planlama yapılması gerekiyor. Bunu sağlayan şey nedir? Bilgi paylaşabilir misiniz? Eğer özel bir durumsa dm yoluylada görüşme sağlayabiliriz. Emeğe saygısızlık etmek istemem
Uzun formatla aynı mantık hocam ekstra bir şey yok aslında. Sadece bunu daha genele yayarak yapmak gerekiyor. SEO geçmişiniz olduğunu tahmin ediyorum o konuda zorlanmazsınız. O kanal benim test kanalımdı ve tamamen keywords deniyordum.

En alttaki 3 video ilk videolar. Sonraki 2 videoda hiç keywords yok. Son 2 video ise yine aynı keywords mantığına geri döndüğüm videolar. Ama burda şunun altını çizmek istiyorum, 1.8m'lik video biraz daha geç patladığı için diğer videolara ne kadar çok etkisi oldu takip edemedim hiç. Zaten 6 gün düzenli yükleyip sonrasında bırakmışım.

Keywords mantığım da şuydu:
4-5 adet genel ve spam sayılabilecek keywords (shorts, trend, viral, tiktok gibi)
6-7 adet de niş bazlı keywords (apple, iphone, iphone 17, iphone 17 features gibi)

Ancak şu da bi gerçek, kitle oturduktan sonra keywords koymak izlenmeyi çok düşürüyor. Kitle bulana kadar kullanmak daha mantıklı.