AdsLEGEND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesinlikle bu şekilde. İspanyolca shorts kanalım var niche bşr konuda. İlk 15 videoya kadar en yüksek izlenmem 30k idi. Şuan 8.aydayım ve 250 videom var. Ortalama her vşdeom 500k civarı izlenme alıyor. Bugün itibariyle ingilizce niche üzerinden ilerlemek istedim ama ingilizce bu sayılar nasıl olur diye merak ettim açıkçası. Sonuçta son zamanlarda gmail sebepli youtube izlenme sayıalrı değişebiliyor yada düşüşe geçebiliyor. Bu açıdan bakılırsa ilk video seviyesi ne olursa kayda değer bir sonuç alınmış olur diye beyin fırtınası yapmak istedim
İngilizce çok zor bir dil. Özellikle Shorts'ta bu zorluk 3-4 kat katlanıyor. O yüzden yine video sayısı bazlı söyleyeyim, ilk 5 videoda 1-2k izlenme bence devam edilebilir noktada olur. Çıtayı minimumda tutmak en iyisi. 15 videoda İspanyolca kanalınızın yarısı (~15k) kadar bile izlenme birikmezse o zaman o kanalı salabilirsiniz

Bu arada bence İngilizce kanalınızda İspanyolca ile aynı nişi yapmıyorsanız aramadan izlenme almayı deneyin. Shorts'ta bu çok tercih edilmiyor ama aslında inanılmaz bir trafik kaynağı. Sebebi de keşfet algoritmasına düşmek özellikle İngilizce'de çok zor. Bir yerden trafik almak gerekiyor.

Mesela bendeki bu videonun gördüğünüz gibi %94'ü aramadan. Youtube, aramadan tıklanan Shorts'u daha fazla öneriyor ve öne çıkarıyor. Geç patladığı ve şu an Youtube ile uğraşmadığım için bu kanalı nasıl etkiledi bilmiyorum ne yazık ki.