asedizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında net bir eşik yok bence. Daha doğrusu dilden dile, içerikten içeriğe değişir.
Örneğin çok niş bir kategoride az kullanıcısı olan bir dilde video paylaştıysanız etkileşimi geç gelir.
O yüzden saat bazlı değil video sayısı bazlı bir eşik belirlemeniz daha iyi olabilir. Örneğin ilk 10 videoda toplam ~10k izlenme alamazsanız niş veya kanal değiştirebilirsiniz. Ancak dediğim gibi, dile ve içeriğe göre değişir. Hatta paylaşım saatiniz bile Shorts'a etki edebilir.
İlk 1 ay 30 izlenmede kalıp, sonraki aylarda yüzbinler ve milyonlar izlenen birçok Shorts'um oldu.
Hocam kesinlikle bu şekilde. İspanyolca shorts kanalım var niche bşr konuda. İlk 15 videoya kadar en yüksek izlenmem 30k idi. Şuan 8.aydayım ve 250 videom var. Ortalama her vşdeom 500k civarı izlenme alıyor. Bugün itibariyle ingilizce niche üzerinden ilerlemek istedim ama ingilizce bu sayılar nasıl olur diye merak ettim açıkçası. Sonuçta son zamanlarda gmail sebepli youtube izlenme sayıalrı değişebiliyor yada düşüşe geçebiliyor. Bu açıdan bakılırsa ilk video seviyesi ne olursa kayda değer bir sonuç alınmış olur diye beyin fırtınası yapmak istedim