Her hafta ortaya çıkan o mistik konu. Bugüne kadar bu polemiğe hiç katılmadım fakat sıktı artık.

Bu konuyu açanların bazı özelliklerden mahrum olduğunu düşünmeye başladım artık. Belli ki hayatları r10’dan ibaret. R10 da yaptırılmazsa dünyada da yapılamıyor bunlara göre. R10 da konu açın da İsrail//Filistin savaşı dursun. Öyle ya her şeyi 1 konu açıp yapıyorsunuz. 2 tıkla düzelir her şey.

1 -R10’da yasaklanması yapılmayacağı anlamına mı geliyor?
2 -R10 harici başka bi platformda satılmıyor mu ?
3 -instagram olmak üzere influencer topluluğundan tut her platformda televizyon ve ana akım medyada, gazetede dergi de parayı veren düdüğü çalıyor ? Oralarda reklamını görünce gitmiyor musun ? O zaman yorum okuyup ona göre de gitme.
4 -R10’da satılmazsa bütün bu sorunun çözüleceğini mi sanıyorsun ? Yani hayatın R10’dan ibaret anladım fakat burda yasaklanırsa birileri başka yerde satmaya devam edecek değil mi ?

Bu nasıl bi mantık gerçekten anlamıyorum, ya insanların ekmeğiyle derdi var bu konuyu açanların yada başka bi hesapları.

Spesifik olarak da Google maps’e takıklar, instagram, Yandex, TripAdvisor, ekşi, trustpilot, şikayet var gibi hiç bi platform değil özellikle Google Maps yasaklansın istiyorlar.

1 deli bir gün R10’da kuyuya taş attı. O gün bugündür Google Maps yorumları takıntıya dönüştü bu forumda. Sürü psikolojisi gibi her hafta aynı konuyu açan bir başkası var.