Netlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencode GO ile buradaki açık kaynak modelleri tercih edebilirsiniz Deepsek V4 Pro Özellikle
Kenarda da bir adet Antygravityniz varsa Deepseek in saçmaladığı yerde Gemini ile devam edersiniz.

Biz de sizinle aynı noktaya gelmeye başladık hocam.

newQne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam decode tarafında çok kulandım bazen manipüle etmek gerekebiliyor
tam f/p ürünü

https://platform.xiaomimimo.com/token-plan
Bunu da listeye ekliyorum bir süre labda test etmemiz gerekecek elbette

lastasmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alanınızdan ötürü gptnin siber programına başvuru yapabilirsiniz, flaglenmeden çalışmak için aklınızda bulunsun.
Hocam Claude'un da Codex'in de siber programları henüz oturmadı. Yeni çıkacak modellerin bazı özellikleri bir alt modelin içerisinde zaman zaman test ediliyor. Tabiri caizse gün içerisinde yaşadığımız aptallaşma ya da eureka anları bu zamanlara denk geliyor diyebiliriz. Siber programa başvurduk ancak hesap onaylandiktan sonra birkaç sohbette buga girdi ve artık cevap vermiyor ve kullanamadığımız aboneliğin parasını ödemiş olduk. OpenAI ekibi hesap statüsünün normal olduğunu bir problem olmadığını belirtti biz de aboneliği sonlandırmak durumunda kaldık.

anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasa dışı kullanım yapmayın hocam sizde.

Bitmiştir falan, koca claude'yü tek başına bitirdin :d

Lütfen kullanmayın siz..
Bak güzel kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama bilgin olmayan konularda konuşmaman daha doğru olur. bir üstteki alıntıyı oku ya da anticheat re ile alakalı basit bir pdf dokümanı claudea okutmaya çalış sonra gel konuşalım veya sen açtığın gibi konularını açmaya devam et chargeback bypass biraz daha yolun var gibi gözüküyor