Herkese selamlar,

Dün başka bir projemi paylaşmıştım devamını getirmek istedim.

Kısaca özetlemem gerekirse PassMan (biliyorum çok yaratıcı ) şifreleri, gizli verileri , kasa yapılarını ve ekipler arası kimlik bilgisi yönetimini çok daha güvenli ve denetlenebilir bir şekilde takip edebilmeniz için geliştirdiğim, sunucu tabanlı bir şifre ve gizli veri yöneticisidir.

PassMan’i klasik son kullanıcı odaklı şifre yöneticileriyle karıştırmamak gerek. Projeyi, özellikle verilerini harici bulut (cloud) sistemlerinde tutmak istemeyen, regülasyonlara tabi kurumsal ekipler ve sistem yöneticileri için merkezi bir çalışma alanı olarak tasarladım.

🔐 Zero-Knowledge Vault Yapısı: Secret payload’lar sunucu API'sine ulaşmadan önce kullanıcı tarayıcısında şifrelenir.

🔑 Kişisel ve Paylaşımlı Vault’lar: Hem bireysel kullanım hem de ekipler arası güvenli veri paylaşımı için esnek kasa mimarisi.

🔑Gelişmiş Şifre / Secret Yönetimi: Kayıt oluşturma, düzenleme, silme, görüntüleme, kopyalama ile içe/dışa aktarım akışları.

🔑2FA Desteği: Google Authenticator ve benzeri uygulamalarla uyumlu TOTP iki aşamalı doğrulama yapısı.

📜 Audit History : Unlock, view, copy, edit, delete, share, import ve export gibi tüm kritik aksiyonların anlık olarak izlenebilmesi ve loglanması.

🔌 Browser Extension: Chromium tabanlı tarayıcılar için eşleşme (pairing) ve otomatik doldurma akışı.

💾 Encrypted Backup / Restore: Şifreli JSON yedekleme desteği ve yedek bütünlük kontrolü.

🏢 Active Directory / DC Agent Entegrasyonu: Kurumsal yapılarda directory tarafıyla güvenli konuşabilen agent altyapısı.

Projeyi aktif olarak geliştirmeye ve yeni özellikler eklemeye devam ediyorum. Özellikle IT operasyonları veya kurumsal kimlik bilgisi yönetimiyle ilgilenen arkadaşların yorumlarını, eleştirilerini ve geri bildirimlerini çok merak ediyorum.

Detaylar ve diğer çalışmalarma da göz atmak isterseniz profil linkimi aşağıya bırakıyorum:

🔗 Projeyi İncelemek İçin 🔗 GitHub Profilim🔗 Chrome Mağaza🔗 Dün açılan siber istihbarat projesi konum

Projeyi beğendiyseniz GitHub üzerinden bir Star (⭐) vermeniz ve beni Follow etmeniz geliştirme motivasyonum için harika bir destek olacaktır. Topluluk içinde karşılıklı destekleşmeye de her zaman açığım.