yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğenmemiştir yada canı istemiştir 1 yıldız vermiştir. Kimsenin bunu ona neden verdin diye sorma hakkı yok sorgulama hakkı da yok.
Öyle şey olur mu hocam Allah aşkına yapmayın sorunu olmayan bir üründe ücretsiz kredi vermiyoruz diye 1 yıldız vermek nedir. Ben sizin satış konunuza gelip 100₺ ye satmıyor bu kullanıcı adını diyip 1 yıldız verip konunuzu baltalayım o halde böyle bir hakkım varsa?

Argonaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmetinizi bilmiyorum, kimseye de öyle puan vermem ama çoğu uygulama hak ediyor. Kesin emin olabilirsiniz.

Cebimizde kredi kartı site/uygulamalara ödeme yaparak geziyoruz sanıyorlar. Üstelik site/uygulamalar birbiri ile rekabet ederek zıvanadan çıkıp faturayı bize kitliyorlar.

Market uygulamaları bile orada harcama yaptığımız için bize minnet duyacağına bize paralı üyelik satıyor. Yeminle millet kafayı yedi.
Hak eden illaki vardır buna sözüm yok dediklerinizde çok haklısınız. Benim burada bahsetmek istediğim gerçekten çalışan bir ürün herhangi bir sorun yok. Dese ki tasarımı kötü, işleyişi beğenmedim, şarkı sonucunu beğenmedim diyip 1 yıldız verse amenna. Benim burada anlatmak istediğim milletimiz yapıcı yorum yapmayı bilmiyor sanırım. Veya biz bir ürün çıkardık bu üründe sürekli kendilerine ücretsiz hizmet etmek zorundaymışız gibi bir algı olması kötü. Sonuç itibari ile banada maliyeti olan bir şey kendim mantıklı bulmadığım için eklememişim. İndirdin denedin beğendiysen kullan beğenmediysen kullanmak zorunda değilsin ki ücretsiz kullanacaksın diye bir taahhütte bulunmamışım ben sana o sebeple beni eleştirmek ne kadar mantıklı?

Kısacası burada anlatmak istediğim yapabiliyor olması veya indirmiş 1 yıldız verir değil. Ona zaten bir şey demiyorum ben burada sadece bu düşünce yapısının ahlaki ve etik tarafını eleştiriyorum