Xecutioner281 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar öncelikle konu hakkındaki yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum. Lütfen bilgisi olan bir yorum yapsın.

Selam herkese. Yaklaşık 3 senedir dating uygulama işindeyim ancak uygulamaların sürekli kapanmasından dolayı doğru düzgün iş yapamadım. Okumadığım politika kalmadı. Yazılımcılarla çalışırken hep politikalara uymaya çalıştık. İlk uygulamam kapandıktan sonra diğerlerinin consoleuna anlaşılmamak için hiç dokunmadım bile ama ne olduysa her seferinde google yakalayıp uygulamalarımı kapatıyor. Bu uygulamaların hiçbiri reskinli ya da internetten alınmış uygulamalar değil. Hepsi sıfırdan yazıldı kendim yaptırdım yazılım sürecinde devamlı takip ettim ama bir türlü olmadı.

Buna rağmen "En Çok Kazananlar" listesine girdiğimde ilk 10da aynı uygulamanın 3 farklı reskinli hali 3 yıldır para kazanmaya devam ediyor. Mağaza görüntüleri bile birbirinin kopyası. Ben bu kadar emek vermeme rağmen bunlar reskinli bir şekilde nasıl para kazanabiliyorlar? Bilgisi olan varsa lütfen yorum yapsın. Her bilgi önemli
yayında olan uygulamanız varsa bakmak isterim benim 6-7 tane dating uygullamam yayında