Yolun açık olsun hocam herkesin bir yoğunluğu vardır.
ozkanboztay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında temel sebep iş yoğunluğu hocam. Hâlihazırda 12 markaya aktif olarak danışmanlık ve operasyon desteği veriyoruz. Ekip yapımız; pazaryeri yönetimi, e-ticaret operasyonları, AR-GE süreçleri, profesyonel ürün çekimleri, sosyal medya tasarımı ve yazılım geliştirme ekiplerinden oluşuyor. Ajans tarafında oldukça yoğun çalıştığımız için yeni projelerde en büyük problemimiz zaman yönetimi oluyor. Mevcut müşterilerimize maksimum verim sağlayabilmek adına kapasitemizi kontrollü şekilde ilerletiyoruz. Çalıştığımız markalar ve bütçeler genellikle R10 üzerinde hizmet alan müşteri profiline göre farklı bir segmentte yer aldığı için burada aktif olarak hizmet paylaşımı yapmıyorum. Firma ismimi de gizlilik nedeniyle paylaşmayı tercih etmiyorum. Ancak sektörde belirli bir bilinirliğimiz bulunuyor, muhtemelen ismini duymuş olabilirsiniz. Kısacası yeni iş almaktan ziyade mevcut projeleri en iyi şekilde yönetmeye odaklanıyoruz. Bu nedenle forum üzerinden aktif müşteri arayışında bulunmuyoruz hocam. Forum da sadece zaman geçsin diye takılıyorum ve hobi olarak domain alıp değerlendirme yapıyorum hoşuma gidiyor.