Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satmayan yok ki veriyi. Boşa mı 50 tane şey imzalıyoruz yada sitelerine girince kabul ediyoruz.

Sahibinden.com'a ilan verdi kardeşim kendi adına ama şehri benim şehrimi seçerek, onu benim şehrimdeki yerler aradı yarım saat 1 saat sonra emeklilik poliçesi satmak için. Sahibinden mesela anında paylaşıyor satma falan değil direkt başkalarına gidiyor.

Forumda sahibinden veri çekme botu görmüştüm yasaklandı mı bilmiyorum

Aktashalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlattığınız olay çok sıkıntı. Bankasında para tutan adamı sıkıştırıp parayı havale etmeleri pek zor değil çeteler için
Aynen öyle hocam artık paran olduğunda mevduata atacaksan güvenli bir evin, işin falan olmalı gerçi yolda bile önünü kesebilirler.

TuncayGiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok güzel bir konuya değinmişsiniz ama şu an cebinizde 150 TL varsa zaten tüm devlet bilgilerine erişebileceğiniz sistemleri illegal şeklide satıyorlar üstelik haftalık abonelik sistemiyle bu kişilerin bu kadar rahat satış yapmasına şaşırıyorum.
Devlet her zaman 18 yaşındadır bakalım sonu ne olacak merak ediyorum.
Panel

lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğiniz doğru, ama sizin bahsettiğiniz aile adres kimlik sgk vs. bilgileri benim bildiğim. Bu arkadaş banka verisinden bahsediyor. Bambaşka bir şey bu.
Aynen hocam kesinlikle banka bilgisi personel bizzat paranızın veya borcunuzun olduğunu dışarıdakilere kimlik bilgilerinizle beraber veriyor.

TuncayGiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğim kısım zaten bunları hali hazırda yapılan bir sistem var ve bunu tespit edip kişiler ceza almıyor bankada olan sistemden mi ceza alacaklar
Hocam ben dediğiniz sistemlerde mevduat hesabındaki 5 milyon üstü paranın söylendiğini düşünmüyorum.Bunlar ancak personel tarafından sağlanabilir bilgiler.