Merhabalar,
ilgilenemediğim fakat geliştirmeye, çeşitlendirmeye açık saniyeler içinde site, qr menü kurulmasını sağlayan, dışarıdan kullanıcıların kayıt olup istediği kadar kurulum yapabildiği 7 gün ücretsiz deneyebildiği ve akış tasarım yönetimi gibi modüllerin olduğu güzel bi altyapı geliştirmiştik, deneyime emek verdik, İlgilenen ve reklam yapabilen için kazanç getirecek bi proje olduğu düşünüyorum, tekliflere açığım, şu an ilgilenemiyorum ve sunucu maliyeti ödemek istemiyorum.
Web sitesi, yönetici paneli, site kullanıcı paneli dahildir. Tüm kaynak kodlar paylaşılacak.
Devamında istenirse ben geliştirme ve bakım hizmeti de veririm.
Hiç müşterisi yok, kullanıcı var deneyen test eden.
Kazanç getireceğini inandığım fikirlerim var fakat hiç vakit ayırıp bakamıyorum, ilgilenmek odaklanmak isteyene hizmet vermek isterim.
site: hizlikurumsal.com
Whatsapp hattım
Fatura kesiyorum, kredi kartı sanal pos (tüm kartlar) imkanımız da var.
Site satış fiyatı: 100bin TL (domain dahil) tekliflere açığım
Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 10.03.2026
DA / PA Değerleri: - Kategori / sitenin içeriği: Saniyeler içinde site, qr menü oluşturma altyapısı
Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı: - Domainin yaşı: 02.03.2026
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik
Hosting dahil mi?: dahil değil
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: kendi yazılımımız
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Heyecanla kurduğum ve beğenilen bi altyapıya sahip, özellikle deneyimine çok emek verdik. Modüller ve tasarımlar çeşitlendirilebilir, geliştirmeye yeniliğe açık bi proje.