Merhaba, SMM panelinizin blog bölümü için açmış olduğunuz düzenli makale ve editörlük ilanı için yazıyorum.
İstediğiniz çalışma sistemine tamamen uyum sağlayabilirim:
SMM Sektörüne Özel İçerik: SMM panel dünyasının trend konularını (Takipçi, beğeni, organik hit, keşfet taktikleri) yakından takip ediyorum. Tamamen sektör odaklı ve okuyucuyu çeken içerikler hazırlarım.
Görsel & SEO Optimizasyonu: Makalelere en uygun, dikkat çekici görselleri hazırlar; başlık, açıklama, meta etiketleri ve anahtar kelime dağılımlarını tamamen Google SEO uyumlu kurgularım.
Perfect Panel Entegrasyonu: Perfect Panel altyapısına ve blog yönetim paneline aşimanlığım mevcuttur. İçerikleri panelinize responsive (mobil uyumlu), düzenli ve kusursuz bir görsel hiyerarşiyle bizzat kendim ekleyebilirim.
Amacınız olan organik Google trafiğini düzenli ve planlı bir çalışmayla kısa sürede artırabiliriz. Detayları, haftalık/aylık içerik planlamasını ve makale başı fiyatlandırmayı görüşmek üzere dönüşünüzü bekliyorum. İsterseniz hızlı iletişim için WhatsApp numaranızı da iletebilirsiniz."
05074414768