Arkadaşlar merhaba 😊
Sıfırdan, parça parça geliştirerek oluşturduğum imzamdaki web sitesiyle ilgili bir konuda desteğinize ihtiyacım var.
Google aramalarında sitem oldukça alt sıralarda çıkıyor. Ayrıca site:alintilar.com şeklinde arama yaptığımda da sitenin adı ve açıklaması yerine farklı içerikler görünüyor. Bu nedenle SEO tarafında eksik veya yanlış yaptığım noktalar olduğunu düşünüyorum.
Bu konuda deneyimli olan bir arkadaş, siteyi uzman gözüyle inceleyip eksikler hakkında fikir verebilirse gerçekten çok sevinirim. Amacım kısa yoldan sıralama almak değil; teknik olarak doğru bir temel oluşturup zamanla Google'da daha görünür hale gelebilmek.
Bu projeyi tamamen ücretsiz ve reklamsız, kitap severlere yönelik bir platform oluşturmak amacıyla geliştirdim. Herhangi bir gelir modeliyle ilerlemiyor ve mümkün olduğunca topluluk desteğiyle büyümeye çalışıyor.
Bu nedenle profesyonel bir hizmet satın alma talebinden ziyade, bilgi ve deneyimini paylaşarak destek olmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlerse çok mutlu olurum.🙏
Şimdiden vakit ayıran ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim. 😊