- Site adresi: SATILMIŞTIR.
- Site satış fiyatı: SATILMIŞTIR.
- Sitenin aylık getirisi: XX - XXX TL (Gelirsiz olarak da düşünebilirsiniz)
- Sitenin açılış tarihi: 05.02.2025
- DA / PA Değerleri: 17 / 25
- Kategori / sitenin içeriği: Genel blog
- Günlük hit sayısı:
- Ziyaretçi kaynağı: %100 google
- Domainin yaşı: 1.5
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik dahil. Hiçbir sınırlama bulunmamaktadır.
- Hosting dahil mi?: Hayır.
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok.
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok.
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Merhabalar, sitemiz 1.5 yıl önce açılmıştır. Açıldıktan sonra birkaç hafta ilgilenip bırakmıştım. Ahrefs, semrush vb. kontrol edebilirsiniz zaten ilgili aylarda trafik sayısı günlük 75 - 200 aralığındaydı. Daha sonrasında kenara atmıştım. Birkaç ay önce de farklı bir NS'ye yönlenmiş bir şekilde bırakmıştım yani site kapalı kaldı. Geçtiğimiz haftada aklıma gelince tekrardan siteyi aktif hale getirdim ve indexleri tekrardan geldi. Düzenli içerik girişiyle ve ilgiyle eski yerini de geçip daha iyi yerlere gelebilecek potansiyelde bir sitedir.
Sitede kanews yazılımı kullanılmaktadır, ömür boyu lisanslıdır ve süresiz desteği mevcuttur. Sadece yazılımın ücreti şu anda 3000 TL'dir. Satışa AdSense hesabı dahil değildir, ilgili hesapta çok sayıda site olduğu için devir etmem mümkün değildir bu yüzden lütfen teklif etmeyiniz. Zaten kendi hesabınıza eklerseniz muhtemelen sorunsuz bir şekilde onay alırsınız. Site açıldıktan 1 - 2 ay sonra AdSense onayı almıştır ve bu tarihe kadar onaylıdır. Fiyat sondur, lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Zaten normalde kapatmış olduğum bir site olduğu için bu kadar düşük fiyatına koydum.
İlgilenen kişiler profilimdeki WhatsApp bağlantısından veya PM yolu ile iletişime geçebilirler. Şu anda uyuyacağım için gündüz yanıtlayacağım mesajınızı.
Dilerseniz fatura kesebiliriz, fatura kesilen işlemlerde peşin fiyatına vade farksız taksit imkanı da sunmaktayız.
Herkese iyi ticaretler.