40 yaşındayım. Asıl ergenliği sen yapıyorsun. İzlenim almak için yanlış bilgi veriyorsun. Sen benim ai ila yaptıklarımı görsen ağzın açıkta kalır. Öyle kamera karşısında yalan atmaya benzemez..
Hah bak ne güzel bende 32 yaşındayım. Senin düşmanın değilim. İzlenme için yanlış bilgi vermeye falan da çalışmıyorum. Bu YouTube kanalımda benim ağırlıklı olarak bahsettiğim konular Linux üzerine ve kitlemin büyük bir çoğunluğu bırak reklam engelleyiciyi Pipe üzerinden seyrediyorlar. Yani anlayacağın farklı bir dünyadayız aslında.
AI ile yaptıklarını görsem belki vaay neler yapıyorlar derim elbet diyorum da bak yukarıdaki mesajımda da yazmışım farklı bir alıntıya zaten. Ama bu ürettiğin içeriğin İş Ortaklığı açısından bir değer ürettiği anlamına gelmiyor. Bu iş patlamaya başladı ve durum daha kötü hale de gelebilir. Yapay zekaya karşı değilim videomda da bahsediyorum zaten. Ama kullanmak var, kullanmak var. Benim derdim emekler çöp olmasın. Zamanında bende bu tarz işlerle uğraşırdım ama süreklilik, vur kaçtan iyidir. Bunu gördüm. Ayrıca çok rica ediyorum böyle kısa Tmm benzeri mesajları forum ortamlarında en azından bana karşı kullanmayın. Ben size bu mesajı değer verip 5-10 dakikamı ayırarak yazıyorum ve daha önce belirttiğim gibi sizin düşmanınız değilim.