Yer : Ordu / Ünye
Fiyat : 550.000 TL
Detaylı bilgi ve resim için mesaj atabilirsiniz
WHATSAPP İLETİŞİM
ARABA 2000 MODELDİR 2.5 FABRİKASYON MOTOR 334 km 7 ay MUAYNE
Aracım BMW 3.23iA modelinin performansını ve keyfini sonuna kadar hissettiren, bakımlı bir araçtır. Motor kondisyonu ve hızlanması yaşına göre oldukça etkileyicidir.
Kilometre ve Yakıt: Aracım orijinal 334.000 KMdedir. Motoru yorulmamış, bakımları zamanında yapılmıştır. LPG'li olması sayesinde hem performanslı hem de ekonomik bir sürüş sunmaktadır. LPG sistemi sorunsuz çalışmaktadır.
Ekspertiz Durumu: Araçta HASAR KAYDI (Tramer) YOKTUR. Sadece sol çamurluk değişmiştir. Haricinde boyasız ve full orijinal bir araçtır. Şaseler, direkler ve podyeler gibi kritik noktalar kesinlikle hatasızdır.
Donanım: Aracın en büyük artısı olan Cam Tavan ve Sunroof aktif ve sorunsuz çalışmaktadır. İç mekanda çalışmayan aksam yoktur.
Mekanik: Yürüyeninde hiçbir sıkıntı, ses veya masraf yoktur. Şanzıman geçişleri kusursuzdur. "BMW'ye binmek istiyorum ama masraf etmek istemiyorum" diyenler için ideal kondisyondadır.
Not: Model yükseltmek için satıyorum. Ciddi alıcılar iletişime geçerse memnun olurum. Pazarlık araç başında cüzi miktarda yapılır.