🚀 ADSENSE UYUMLU HAZIR TOOL SİTE PAKETİ
Bu aralar herkesin malumu; AdSense artık yeni sitelere onay verme konusunda oldukça seçici davranıyor. Özellikle klasik bilgi içerikli blog siteleri, yapay zekâ destekli arama sonuçlarının yaygınlaşmasıyla birlikte ciddi trafik kayıpları yaşamaya başladı.
Ben ise 10 yılı aşkın web site ve AdSense deneyimimle birlikte, bu yeni döneme uygun, yüksek hit potansiyeline sahip ve tamamen AdSense odaklı tool siteleri kuruyorum.
Buradaki en büyük avantaj şu:
Yapay zekâ, bilgi içeriklerini doğrudan kullanıcıya sunduğu için klasik blog modelleri eski gücünü kaybediyor. Ancak araç (tool) siteleri hâlâ aktif şekilde kullanılıyor ve hatta birçok kategoride yükseliş yaşamaya devam ediyor. Çünkü kullanıcı direkt çözüm arıyor:
hesaplama aracı,
dönüştürücü,
analiz sistemi,
generator sistemleri vb.
Yani artık önemli olan sadece içerik üretmek değil, kullanıcıya doğrudan işlev sunabilmek.
Ben de tam olarak bunu yapıyorum.
Sizin için:
✔️ AdSense uyumlu altyapıyı hazırlıyorum
✔️ SEO optimizasyonlarını eksiksiz yapıyorum
✔️ Yüksek trafik potansiyeline sahip niche seçiyorum
✔️ Domain + hosting + kurulum süreçlerini yönetiyorum
✔️ Mobil uyumlu, hızlı ve profesyonel sistemi yayına hazır teslim ediyorum
Kısacası size sadece siteyi büyütmek ve kazanç elde etmek kalıyor.
Amacım sadece site kurmak değil; ilk aydan itibaren gelir üretme potansiyeli olan, uzun vadeli büyüyebilecek gerçek projeler oluşturmak.
En Önemlisi
Adsense Onay garantisi veriyorum,
Bu konuda daha önce sattığım site konularını referans gösterebilirim >>
https://www.r10.net/yeni-site/465789...at-sitesi.html bu konudan bu tarz oluşturduğum sitelerin
ne kadar hızlı hitlendiğini ve adsense onay aldığını görebilirsiniz.
Ayrıca daha önce adsense onay hizmeti vermekte iken bazı sebeplerden dolayı sonlandırmak durumunda kaldım o konudan bazı alıntılar koyuyorum.
Daha önce ret yemiş bir domain için anlaşmaya varıldı. 15 günlük süre içinde onay alabileceğini söyledi. İşlem tamamlandığında ayrıca bilgi vereceğim.
1 adet domain onaylanması için işlem alındı .
2. Redten sonra onay alındı işinde başarılı bir adam.
1 Adet sitemiz için adsense onayı alındı. Teşekkürler.
15 Kere red aldığım hani adsense ile inatlaştığımız bir durum'da 2 günde onay aldırdı, kendisi uzaklaştırılmış kötü şans.
Adsense onay hizmeti alındı. Kısa sürede onay aldık.
Görselde ki tüm özellikler sitede bulunacak,
📩 İletişim için
özel mesaj gönderebilirsiniz.
⏳ Haftalık / aylık sınırlı sayıda proje alıyorum.
Kaliteyi korumak adına ayda en fazla
4 web sitesi oluşturabiliyorum.
💡 AdSense hesabı tamamen size ait olacaktır.
Bu konuda sorun yaşıyorsanız süreç boyunca yardımcı olabilirim.
Ödeme Yöntemi : Banka
🎯 Uygun domain veya hostinginiz mevcutsa fiyat tarafında revize sağlayabilirim.
Bu siteleri ai destekli olarak kuruyorum. Yazılım, seo ve adsense bilgim mevcuttur. Yapay zeka işimi hızlandıran bir araç.