Anadil ingilizce değilse derken anlamadimda uygulama magazasi anadil Türkçe çeviri İngilizce ve uygulama içine 13 dil entegreli ilk baslangic telefonun diline göre daha sonra değişim yapilabiliyor
Şunu söylemek istedim; Amerikada veya avrupada insanlar, Türkiyedeki gibi Pazardan elma aldım, opetten benzin aldım diye kullanmıyor bu uygulamaları. Vergi avantajı için kullanıyorlar. Eğer anadilin ingilzce değilse de diğer dünyadan verginin işleyişi hakkında haberdar olamıyorsun. Çünkü çok niş ve sıkıntılı bir kategori bu .
Sana kısa bir bilgi veriyim ve bunu tüyo olarak kabul et. Türkiye dışında hemen hemen hiç bir ülkede kestiğin fatura devlet sistemiyle bağlantılı değildir. Yani boş bir kağıdın üstüne fatura diye yazıp müşterilerine verebilirsin. İşte buradan yola çıkarak uygulamanı dünya çapında yapabilirsin.
Adam aldığı elmayı takip etmek istemiyor. Adam elma alırken kaç para vergi ödediğini bilmek istiyor ve bunu yıl sonunda vergiden düşeceği içn bunu takip etmek istiyor. En önemli adımı atlıyorsun.