Sorun yaşayan arkadaşlar için yardımcı olmak amacıyla yazmak istedim. Bu yöntem verileri kurtarıp workspace üzerine geçirmek isteyenler için. Arkadaşlar şu anda imaptan dosya alabiliyorum ve workspace üzerine aktarım tamamlanmak üzere. Bu sefer düzgün şekilde sorunsuz aktarıyor. Workspace üzerine geçirmeyi düşünürseniz yöntemini buldum şu anda. Diğer sağlayıcılar kısmından içe aktarmayı seçip Imap adresini imap.yandex.com olarak yazıyorsunuz workspace üzerinde ve eposta adresinizi yazıp karşısında hangi mailboxa aktarılacağını seçiyorsunuz. Burada kritik nokta şu ki şifre kısmı maile giriş yaptığınız şifre olmayacak. Yandex mailde mail ayarları kısmında güvenlik bölümündeydi sanırım uygulama şifreleri diye bir bölüm var oradan uygulama şifresi oluşturuyorsunuz ve imap aktarımına oluşan şifreyi yazıyorsunuz. Bu şekilde olunca aktarım başarılı oluyor ve Yandexte tarife ücreti ödemeden aktarabiliyorsunuz. Yandex uygulama şifresi aldıktan sonra 2 saat sonrasında aktif olacağını yazmış ama o kadar da sürmeyecektir sanırım. Ben dün aldığım için tam bilemiyorum onu ama hemen uygulama şifreleri kısmına düşüyor şifre. Sadece bir kez görüntülenebiliyor ve oluştuğu anda bir yere not etmeniz gerekiyor şifreyi. Belki bunları biliyorsunuzdur ama ben bilmiyordum o yüzden çok uğraştım bu nedenle size de nasıl çözdüğümü tarif etmek istedim. Disk üzerinde dosyanız varsa onlar da zaten görüntüleme modunda da olsa indiriliyor yani onda da sorun olmuyor.