Merhabalar,
UYAP sisteminin (özellikle Merkezi Takip Sistemi - MTS) karmaşık yapısını ve XML dosyalarının bu sisteme hatasız işlenmesi süreçlerini yakından biliyorum. Hazır paket programların yıllık veya aylık abonelik ücretlerinin hukuk büroları için ne kadar sürdürülemez boyutlara ulaştığının farkındayım.
Sizin için "MTS XML Entegrasyon Yazılımı" adını verdiğim, tamamen size ait olacak, ömür boyu kullanabileceğiniz bir çözüm geliştirebilirim.

🚀 Geliştireceğim Yazılımın Temel Özellikleri

• XML Çözümleyici (Parser): Size gelen standart XML verilerini, UYAP sisteminin MTS girişinde beklediği formata göre otomatik harmanlayan bir yapı kuruyorum.
  • Toplu İşleme: Tek tek elle veri girmek yerine, XML dosyasını sisteme sürüklediğinizde UYAP'ın veri alanlarıyla eşleşen bir ara yüz sunuyorum.
  • Hata Kontrolü: UYAP ekranına verileri göndermeden önce "Eksik Bilgi" (TC kimlik no hataları, adres eksikleri vb.) uyarısı veren bir kontrol mekanizması ekliyorum.
  • SaaS Yok, Lisans Sınırı Yok: Programı kendi bilgisayarınıza veya büro sunucunuza kuruyoruz. Başka bir şirkete bağımlı kalmadan, güncelleme ücreti veya yıllık aidat ödemeden kullanıyorsunuz.

🛠️ Neden Bu Çözümü Tercih Etmelisiniz?

1. Ekonomik: Yüksek abonelik ücretlerine mahkum kalmazsınız.
  2. Güvenlik: Müvekkil verileriniz üçüncü taraf bir bulut sunucusunda değil, doğrudan kendi makinelerinizde işlenir. (Hukuk büroları için en önemli konu olan KVKK uyumluluğu burada başlar).
  3. Esneklik: XML formatında veya UYAP sisteminde yapılacak bir güncellemede, programı tamamen kendi ihtiyaçlarınıza göre hızla güncelleyebiliriz.

📝 Nasıl İlerleriz?

Sistemi kurabilmem ve size özel bir arayüz hazırlayabilmem için şu adımları izleyebiliriz:
  1. Örnek XML Analizi: Size gelen standart XML formatından bir örnek (içindeki özel verileri temizleyerek) paylaşırsanız, UYAP entegrasyon şablonunu buna göre hazırlayabilirim.
  2. Kurulum: İsterseniz doğrudan masaüstü uygulaması (Windows tabanlı), isterseniz web tabanlı bir panel olarak geliştirebilirim.
  3. Test: İlk XML dosyasını sistemimizden UYAP'a aktararak denemeleri birlikte yaparız.
Sürekli değişen UYAP altyapısıyla uyumlu, sizi yarı yolda bırakmayacak bu sistemi hayata geçirmek isterseniz detayları konuşabiliriz.

WHATSAPP