imetmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim 3 hafta önce alındı İçerik gerçekten çok profesyonel hazırlanmış Özellikle birebir eğitim kısmı kafadaki tüm soru işaretlerini gideriyor Vaat edilen kazanç rakamlarına ulaşmak için gereken her şey sunulmuş İlgisi ve alakası için hocama çok teşekkür ederim kesinlikle parasını hak eden bir hizmet
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. 🙏
Bu eğitimi hazırlarken amacımız sadece birkaç taktik paylaşmak değil, Instagram'dan para kazanmak isteyen bir kişinin ihtiyaç duyacağı tüm süreci tek bir sistem hâline getirmekti. Bu yüzden içeriklerin yanında birebir destek kısmına da özellikle önem veriyoruz. Ek olarak eğitimi alan kişiler eğitim sonunda ellerinde hesaplarla ortada kalmıyor. Bugüne kadar daha önce farklı eğitimler alıp sonuç alamayan hocalarımızla da çalıştık. Aradaki farkın çoğu zaman bilgi değil, doğru yol haritası ve süreç boyunca verilen destek olduğunu gördük. Sizin gibi hocalarımızın sonuç alması da bunun en güzel göstergesi.
Güzel düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki süreçte kazançları daha da artırdığınızı görmek nasip olur. 🚀