Birisi bana video üretmeyi ögretsin bilmediğim kaçırdığım bir nokta var tüm krediler bitiyor sonuç alamıyorum Bi türlü google labs flow sitesi üzerinden veo modellerini kullanarak image to video şeklinde videolar üretmek istiyorum ama nafile ya sahne degişiyor ya oradaki nesne degişiyor claude üstüne basa basa söylüyorum sahne degişmesin vs prompt veriyor yine aynı kling seedance bunlar daha tutarlı modeller ama onlarında piyasada ücretsiz olarak bulamadım aşırı pahalı eminim bu konuda çok bilgi arkadaşlar var yardımlarını bekliyorum
VEO 3'te ne yazık ki bahsettiğiniz sorunlar var. Fast kullanımında özellikle daha fazla. Gemini Omni görece daha iyi. Sadece başlangıç için değil bitiş sahnesi için de referans görsel oluşturun. Chatgpt'ye ne yapmak istediğiniz anlatın ve özellikle olmaması gereken şeyleri de belirtin. 2-3 deneme de iyi sonuç alabilirsiniz eğer çok komplex bir video değilse. Diğer video araçları pahalı ne yazık ki. En uygun sitelerden birisi topview.ai bir ona da bakın isterseniz ama VEO 3'e göre pahalı gelecektir.