hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayda 100.000 kazanıyorum dıyen adam 200 tl ye açık arttırma satmakla uraşırsa vaadi boştur hocam kısa ve net bunuda alaya alabilirsin 2. olarak konuyu gorduysen acıklamasınada bakarısn hıcbır duzenleme yapmadım sadece soru sordum yorumlarda powerbank alan arkadaşlar kaos yarattı benımle hicbır alakası yok fırmaya hıcbır sey soylemedım fırmayla dalgada geçmedim üslübum gerekli kişilere sert ben kime ne dediysem 1 gün maksimum 2 gün sonra söylediğim şey ile alakalı haklarında art arda şikayet konusu açılıyordu ve açılmayada devam etti ben fikrim olmayan konularda kimseye sert bir söylemde bulunmuyorum hocam haklı olduğumu ve o kişininde haksız iş yaptığını düşünüyorsam tavrımı koyarım dinleyen dinler dinlemeyen tokatlanır 1 hafta iade bekler sonra şikayet konusu açar
Hocam ben de şunu anlatmaya çalışıyorum, tavrınızı koymalarına ihtiyaçları yok. Yani bu tamamen kişisel görüşüm ama ben hiç sevmem öyle yorum yapanları, hatta konuda eleştirdiğim tam olarak bu. 100.000 kazanan adamın anlık para ihtiyacı olur satar, sırf iyilik olsun diye yapar, pastanın küçülmeyeceği devasa bir sektördür kendisine ek gelir yaratır satar, çok uğraş alan bir sektördür eğitimi alan 10 kişiden biri yapabiliyodur o yüzden ona bir zarar vermez satar, gibi gibi gibi.