tarafsız ve senın konunu bılmeden yorum yapcam :
1- gerçekten çok boş vaatler ile konu açan çok ınsan var yok ayda 30.000 tl kazanma e book 200 tl falan gbi ben olsam bende aynı şeyi yapıp dalga geçerim
2- daha 1 saat olmadı sözde 25 senelik firmanın sahibi Üyenin sorunu var, çözmeye çalışıyorum, siz de çok önemli bir insansınızdır illa ki buna inanıyorum ve saygı duyuyorum ama, konu siz değilsiniz ve saptırmayın lütfen, sorunu çözmeye çalışalım, biraz saygı rica ediyorum. Sonra yine xxxx kötülemeye devam edersiniz, bu konuda yeterince ettiniz bence kâfi. diyerek dalga geçen bir mesaj atmışki firmaya hiçbir kötü söylemim olmadı sadece saçma bir pr yaptığı için 3 ay önce eleştirdim eleştiri bile denmez soru sordum neden herkes bu firmayı okadar sene sonra şimdi övmeye başladı diye ( sebebi powerbank yollaması sanırım )
3- insanlar artık bıkmış durumda hocam birşey satarken yaparken isteyerek yapmıyor bende öyleyim piyasada okadar çoluk çocuk varki zamanında kendi sektörümden örnek verecek olursam 50k satıp kazandığım parayı şuan 100k sattığımda kazanıyorum neden ? ;
3 5 çoluk çocuk gerçekten kahve parasından az para kazanmak için satış yapmaya çalışıyor diye bende buna mecbur kalıyorum
daha önce benim konuma yorum yapmadınız sanırım, ondan dolayı tamamen tarafsız alıyorum ama bence yaptığınız çok yanlış. İnsanların vaatlerinin sahte olup olmadığını bilemezsiniz, sahteyse bile dalga geçmeye hakkınızın olduğunu düşünmüyorum. Hizmeti alan beğenmezse şikayet eder, bu kadardır olay. 2- hocam insanlar kullandığı firmanın kötülenmesini sevmez orası ayrı, insan psikolojisidir ben iyisini kullanıyorum diye hissetmek isterler. Ancak ben birkaç mesajınıza denk geldim ve insanlar kişisel görüşümce üslubunuzdan biraz rahatsız olmuş olabilirler, şahsen ben de firmayla işim olmamasına rağmen benim de pek hoşuma gitmemişti, yine 1. Maddede bahsettiğiniz gibi dalga geçiyorsunuz ve dalga geçmenin insan dünyasında düzgün bir yerinin olduğunu düşünmüyorum. Bence çok kaba. 3. Kısım ekonomiye dayanıyor biraz, o konuda yorumum yok