En Kaliteli Yazılımcı ⭐⭐⭐
Merhaba, hazır gece oldu bazı konuları tartışalım dedim sizin de düşüncelerinizi almak isterim.
İsim veya konu belirtmicem, benim başıma şu olay geldi yakın zamanlarda, bir ürünle ilgili konu açtım, hemen köprü resimleri işte hayal satıyorsun falan. Bunları yazan kişilere baktım, ikisi de rakip firmalar.
Rekabet her zaman iyidir, neden insanlar rekabetten korkuyor? Neden kendini daha iyi yapmak geliştirmek yerine rakipleri kötü yollarla devredışı bırakmaya çalışıyorlar?
sadece burdan örnek verdim ancak çok fazla konuda böyle örnekler var, firma sorunu çözmek yerine çocukça mesela gidiyor diyor ki işte aileni bulurum ederim cart curt. Sözde kurumsal? Bunu ve bu gibileri şikayet konularında çok görüyorum.
Burdaki çoğu kişinin şikayet konusu olmuştur, benim de oldu. Hepimiz zamanlardan geçtik hepimiz hatalar yaptık. Ancak günün sonunda o hatayı nasıl telafi etmeye çalıştığınız ve insanlara uslübunuz önemli. Müşteriyi tehdit etmek veya küfürlü konuşmak var nazikçe özür dilemek var. Hadi özür dilemek de olmasın madem haklısınız nezaketli konuşun, olmaz mı?
Bu sadece sanal ortamla sınırlı da değil, kafeye gidiyorsunuz insanlar garsonlara personellere direkt çok kaba. Ya onlar insan değil mi?
Nezaketin bir ücreti mi var?
Nolur güler yüzlü bir şekilde elinize sağlık, kolay gelsin, teşekkür ederim deseniz? Zor mu?
Bilmiyorum, içimden geçenleri anlatmak ve fikrinizi almak istedim. Düşünceleriniz neler?
Dipnot: bu konuda da bunu yazma gereği duyduğuma inanamıyorum ama lütfen tartışma yapacaksanız saygılı bir şekilde yapın. Kaos ortamına dönüşmesin. Herkesin fikirleri farklı.