Merhabalar 16 yaşındayım ve 2 yıldır mobil oyun/uygulama geliştiriyorum. Uygulamam 15 aydır geliştirdiğim bir sosyal medya uygulaması, işlevsellik olarak Instagram, Whatsapp ve Discord'un karışımı gibi düşünebilirsiniz. Uygulamam şu anda Microsoft Store ve Play Store'da yayında. Bu ay içerisinde App Store üzerinde de yayınlamayı planlıyorum.
- Sesli arama
- Görüntülü arama
- Sesli mesaj
- Topluluk oluşturma (Rol ve moderasyon ayarları [Discord sunucu mantığı gibi düşünebilirsiniz.] )
- Anlık canlı bildirim
- Hikaye paylaşma
- Dm üzerinde oynanabilen mini oyunlar
- Premium (Uygulama içerisinde deneyimi etkilemeden kozmetik olarak öne çıkarılmanızı sağlıyor.)
ve daha fazla özellik barındırıyor.

Tanıtım Videosu

Reklam için bir bütçem yok bu sebeple her türlü teklife açığım. Dilediğiniz şekilde fikir alışverişi yapıp ortak bir noktada karar verebileceğimiz düşünüyorum. Oyunlar içinde aynısı geçerli.

Hepsi yakında App Store'a da gelecek.

Bad Cop Simulator
Play Store'da yayında. Türkiye için özel kozmetik ögeler bulunuyor. 3D bir araba sürme deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Basit bir oynanışı var görsellere videosuna Play Store üzerinden ulaşabilirsiniz.

TargetBall
Bulmaca ile futbol temalarını birleştirdiğim bir oyunumdur kendisi. Play Store üzerinden inceleyebilirsiniz.

Footlde: Futbolcu Tahmin Et
Adından da anlaşılacağı üzere bir futbolcu tahmin etme oyunudur. En çok indirme almış oyunumdur kendisi. Play Store üzerinden inceleyebilirsiniz.

Stackless Blast!
Blokları üst üste düzerek oynanan hyper casual türde toplu taşımada açıp vakit geçirilebileceğiniz bir oyundur kendisi. Play Store üzerinden inceleyebilirsiniz.

DyeDash!
Potansiyel olarak en çok indirilebileceğini düşündüğüm oyunumdur kendisi. Yüzlerce benzersiz farklı seviyeye sahiptir. Play Store'da üretim izni aldım fakat reklam politikaları ayarları ve yazılı sınavlarımın başlaması sebebiyle yayınlamayı biraz erteliyorum. Oynanış videosu

Önerileriniz, düşünceleriniz benim için çok değerli. Buradan veya mailim üzerinden ulaşabilirsiniz. Tüm bu projelerim kendi portfolyo sayfam üzerinde de yayında oradan da inceleyebilirsiniz. www.ikktr.com.tr / izzetkaatas8@gmail.com