Serdenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar işletmemiz için yapay zeka istiyoruz whatsappta konuşmalara cevaplar verecek elimde 800 küsür mesajlaşma örneği var yapay zeka eğitiminde kullanılmak amacı ile kurulum sonrası da işin arkasında durulmasını istiyorum ekstra talep olduğunda ücretiyle yaptırılacak
Selamlar Serdenci Bey ,
Tam olarak aradığınız mimaride, arka planda tamamen AI Agent yapısıyla çalışan ve WhatsApp/mobil entegrasyonuna sahip 'Sosyo Bot' adında hazır bir çözümümüz mevcut. Kurulum sonrası destek ve sonraki geliştirme taleplerinizde de teknik olarak arkasındayız.
İhtiyacınıza göre şekillendirebileceğimiz genel yeteneklerimiz şunlardır:
  • Çoklu Platform: WhatsApp'ın yanı sıra dilerseniz Instagram mesajlarına da aynı AI Agent yapısıyla otomatik cevap verebilir.
  • Esnek Yapay Zeka Eğitimi: Botu panel üzerinden dilediğiniz şekilde eğitebilir, sınırlarını belirleyebilirsiniz.
  • Ürün Entegrasyonu & Gönderimi: Sisteme ürünlerinizi ekleyebilir, botun müşterilere bu ürünleri mesaj içinde doğrudan kart/mesaj olarak göndermesini sağlayabilirsiniz.
  • Gelişmiş Yönetim Paneli: Gelen tüm mesajları canlı olarak panelden görebilir, konuşmaların AI özetlerine ulaşabilir ve dilediğiniz an botu tek tıkla durdurabilirsiniz.
  • Toplu Mesaj & Raporlama: Müşterilerinize toplu mesaj gönderimleri planlayabilir, tüm süreci detaylı rapor alanından takip edebilirsiniz.
Projenin ticari/satış ve operasyon süreçlerini iş ortağım yürütmektedir. Detayları konuşmak ve size sistemin işleyişiyle ilgili hızlıca bir demo sunumu yapmak isteriz.
Görüşmek isterseniz R10 üzerinden bana mesaj atabilirsiniz.
Saygılarımla