Merhabalar,
Uzun zamandır böyle konu açıp açmamak arasında gidip geliyordum ki biraz önce bir konuya denk geldikten sonra artık yeter dedim.
Adam bir yazılım yaptığını söyleyip satıyor. Yazılım resmi demo özellik hiçbirşey yok tek konuda var olan fiyat.
İşin doğrusu forumda yapay zeka ile yazılan yığınla birbiri benzeri yazılımlar mevcut ekstra çoğuna bakıyorum işlevsiz üstün körü hardcore ve göz kanatan tasarımlarıyla burdayım diyor.
Şu yanlış anlaşılmasın herkesin emeğine saygı duyuyorumda herkes kendi bildiği işi yapsa daha güzel olmaz mı ?
Ben uzun yıllardır yazılım işi yapıyorum tasarım işi gelince tasarımcıya paslıyorum çünkü her işi yapan hiçbir iş yapamaz. Bir iş yapacaksın onuda hakkıyla yapacaksın.
Velhasıl kelam yapay zeka evet çok önemli bizde bir asistan gibi faydalanıp hatta konu tasarımlarında bile az çok iyileştirmeler yaptırıyoruz lakin olmaz böyle hakikaten olmaz.
İyi mal iyi para lafı geçerlidir evetde yazık yani görüyorum bu şekilde kazanamazlar.
Sizlerinde bu konu hakkındaki fikir ve önerilerinizi duymak isterim.
yapay zekayla birbirinden farklı siteler mevcut çok kaliteli şekilde.Yapay zekayla birçok site yapılabilir.R10da site satmaya çalışanlar zaten ucuzdan veriyor yapay zeka siteleri o yüzden takmamak lazım yazılımcı her türlü gerekli olacaktır.