Selamlar, işletmenizin WhatsApp trafiğini yönetmek ve elinizdeki 800+ mesaj geçmişini anlamlı bir bilgi havuzuna dönüştürmek için tam aradığınız çözümü sağlayabilirim.
Elindeki veriler, AI'nın "sizin dilinizle" konuşması için altın değerindedir. İşin arkasında durma konusundaki beklentinizi anlıyorum; sadece kurulum yapıp bırakmıyorum, sistemin performansını takip edip geliştirdiğimiz bir
"teknik ortaklık" modeliyle ilerliyoruz.
🤖 Nasıl Bir Yapı Kuruyoruz?
- Veri Eğitimi (Fine-Tuning / RAG): Elinizdeki 800+ mesajı analiz ederek, işletmenizin "SSS" (Sıkça Sorulan Sorular) ve "Kurumsal Dil" rehberini oluşturuyoruz. Yapay zeka, doğrudan bu veriye dayalı cevaplar üretecek.
- WhatsApp Entegrasyonu: WhatsApp Business API veya Evolution API (seçtiğimiz altyapıya göre) üzerinden sisteminizi WhatsApp'a bağlıyoruz.
- Akıllı Cevap Mekanizması: AI; sadece bilgi vermekle kalmayacak, gerekirse randevu linki gönderecek, fiyat sorulduğunda sizin belirlediğiniz politika ile cevap verecek ve konuşmayı satışa/randevuya dönüştürecek.
- İşin Arkasında Durma (Support & Maintenance): Sistem kurulumu bittikten sonra da AI'nın verdiği cevapları takip edip, hatalı bulduğunuz noktalarda "re-training" (yeniden eğitim) yaparak sistemi güncel tutuyorum. İleride ek özellik (örneğin CRM entegrasyonu, ödeme alma vb.) istediğinizde bunları ek geliştirmeler olarak üstleniyorum.
WHATSAPP