Merhaba,
Uçtan uca otomasyonel çalışan bir içerik yayın ağı sisteminin kurulması ve yazılımlarının geliştirilmesi için proje bazlı destek arıyoruz.
İşin kapsamı aşağıdaki teknik kalemlerden oluşmaktadır
1. Sistem Optimizasyonu: Ubuntu/aaPanel üzerinde PHP 8.1+, MariaDB, Redis 6.0+ ve OPcache konfigürasyonlarının yapılması.
2. Web Scraper Sistemi: 400+ hedef kaynaktan içerikleri ham taslak (draft) olarak çekecek bot mimarisinin (WP-Automatic vb.) kurulması.
3. CCM Yazılım Geliştirme: Taslakları toplayan, OpenAI API ile özgünleştirip Rank Math SEO skoru (60-70+) basan merkezi yönetim panelinin (CCM) sıfırdan kodlanması. ( İçerik Dağıtım Sistemi )
4.Birbirinden farklı 5 ana kategoriye 50 tane alt siteye içeirklerin adresleme ile gönderilmesi , tek bir yerden düzenlenmesi silinmesini konu alan merkezi yönetimini oluşturulmasın
5. Network Kurulumu: 50 adet niş WordPress sitenin şablondan türetilmesi, Cloudflare (SSL/WAF) ve Search Console entegrasyonlarının tamamlanması.
Anahtar teslim wordpress için belirlenecek haber teması üzerine kurulum gerçekleştirilecek .
En az 3 tane eklenti geliştirilecek ( Ai , İçerik Dağıtım Sistemi , Alt siteler için content-subsriber )
wordpress haber temaları üzerinden geliştirilecektir .
Sunucu Kurulum, aapanel ( Ücretsiz ) , redis , worker sistemine hakin , cdn , seo konusunda uzman tam donanımlı ekip yada freelancer olarak çalışılacaktır.
Tekliflerinizi : Mesaj yoluyla iletebilirsiniz . Yetkinlik , süre ve ücret bilgisi ilk temas için yeterli olacaktır . İşi almak için düşük süre ve zaman bilgisi iletmeyin . İş kapsamlı ve detayları oldukça fazladır .
Sonunda istediği işin kapsamlı olduğunu ve düşük fiyata yapılamayacağını bilen bir müşteri çıktı şu forumda. Rust kullanarak tüm backend işlemlerini, scraping işlemlerini hızlı stabil ve güvenli şekilde gerçekleştirebilirim. Wordpress taraflarına birşey yapamam çünkü alanım değil ama webscraping işlemlerini ve tam otomasyonel çalışan içerik yayın ağının kodlamasını yaparım. Fiyat teklifim: 10 milyon TL, 6-8 ay arası sürer diye düşünüyorum. Referanslarım:
Kapsamlı Toplu SMS paneli satış Konusu Multi Whatsapp & Agent CRM Yazılımı Satış Konusu
WP & Tel: 0850 308 0335