Merhaba,
SpaMaster Pro isimli spa yönetim yazılımını tamamladım ve Android uygulamasını Google Play Store'da yayınladım.
SpaMaster Pro; otellerin spa merkezlerinde rezervasyon, müşteri takibi, personel yönetimi, hakediş hesaplama, kasa takibi ve operasyon süreçlerini tek platform üzerinden yönetmesini sağlayan kapsamlı bir yazılımdır.
Bugün itibarıyla;
✅ Android uygulaması yayında
✅ Windows masaüstü sürümü tamamlandı
✅ Sunucu ve altyapı sistemi aktif
✅ Web paneli tamamlanma aşamasında
✅ Canlı kullanılabilir durumda
🌐 Web Sitesi:
www.spamasterpro.com.tr
📌 Neden Bu Proje?
Özellikle Antalya, Muğla, İzmir ve diğer turizm bölgelerindeki otel spa merkezlerinde hâlâ eski nesil yazılımlar veya manuel sistemler kullanılıyor.
SpaMaster Pro, bu işletmelerin ihtiyaç duyduğu rezervasyon, personel, müşteri ve operasyon yönetimini modern ve kullanıcı dostu bir yapıda tek sistem altında topluyor.
Proje fikir aşamasında değildir. Ürün geliştirme süreci büyük ölçüde tamamlanmış olup şu anki öncelikli hedef satış, pazarlama ve müşteri kazanımıdır.
Bu nedenle aradığım ortaklık veya yatırım desteği, ürün geliştirme sürecinden çok büyüme ve satış sürecini hızlandırmaya yöneliktir.
📌 Aradığım Ortaklık Modelleri
1️⃣ Aktif Ortaklık (Satış ve Saha)
Turizm bölgelerindeki otellerle görüşmeler, sunumlar ve satış süreçlerinde benimle birlikte aktif rol alacak bir iş ortağı arıyorum.
Teklif:
• 500.000 TL yatırım karşılığında %50 ortaklık
• Operasyon ve büyüme süreçlerinde birlikte hareket edilmesi
2️⃣ Pasif Yatırımcı
Sahada görev almak istemeyen ancak projeye yatırım yaparak büyüme sürecine ortak olmak isteyen kişiler için.
Teklif:
• 500.000 TL yatırım karşılığında %40 ortaklık
• Satış operasyonuna katılım zorunluluğu yok
📌 Güvence
Tüm yatırım ve ortaklık süreçleri noter ve avukat eşliğinde resmi sözleşmelerle gerçekleştirilecektir.
Hedefimiz ilk etapta Türkiye'deki otel spa pazarında güçlü bir yer edinmek, ardından sistemi uluslararası pazara açmaktır.
Projeyle ilgilenen, detaylı bilgi almak isteyen veya online/yüz yüze görüşmek isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
Teşekkürler.