En baştan belirteyim;
Engelimden dolayı özel ayakkabı kullanıyorum. Bu ayakkabısız yürüyemiyorum. Hem hayat kalitemi artırmak hem de 2,5 yaşındaki kızıma iyi bir babalık yapabilmem için bu ayakkabıyı yaptırmam gerekiyor. 30.000 liralık eksiğimden dolayı maddiyata ihtiyacım var, ihtiyaçtan dolayı satılıktır.
Vereceğiniz her teklif benim için çok önemli.

Fotoğraf çekimleri bana aittir.

Zar Kehribar
925 Ayar Gümüş Püsküllü
Açılış : 100 TL
Teklif arttırma en az : 50 TL
Bitiş son teklif : +24 SAAT
Hemen al : 30.000 TL

Kargo bana aittir.
Ödeme IBAN
Önce ödeme sonra kargo

Şeffaf ve sıcak tonlardaki ateş kehribar taneleri, ışığı mükemmel bir şekilde kırarak adeta kendi içinde parıldayan bir kor görüntüsü sunar.
Her bir dane, pürüzsüz dokusu ve dengeli formuyla usta ellerden çıktığını kanıtlar niteliktedir. Çekim esnasında elinizde bırakacağı kadifemsi his, tesbih kültürünün en saf halini yaşatır.
Tesbihin imame ve kamçı kısmında yer alan geleneksel işlemeler, modern bir zarafetle harmanlanmıştır. Kamçının ucunda yer alan üçlü zincir ve güneş/çarkıfelek motifi taşıyan madalyonlar, gücü, sonsuzluğu ve estetiği sembolize eder.
Koyu zemin üzerinde bir mücevher gibi parlayan bu tasarım, ağırbaşlı duruşuyla her tarza ve ortama uyum sağlar.
Koleksiyonunuza Değer Katın veya Sevdiklerinize Unutulmaz Bir Miras Bırakın.
Kehribar sadece bir malzeme değil; zamanın, sabrın ve asaletin simgesidir. Bu özel parça, nesilden nesile aktarılacak bir dost, prestijli bir hediye ve zamansız bir aksesuardır.