TELEGRAM BOT DEVELOPER
Otomasyon, Gelişmiş API Çözümleri ve Canlı Veri Sistemleri

▪ HAKKIMDA

Dijital dünyada işinizi büyütmenin yolu hızdan ve otomasyondan geçer. Ben, karmaşık web süreçlerini, API entegrasyonlarını ve saatlerinizi alan manuel iş yüklerini Telegram’ın pratikliğiyle buluşturan bir yazılım geliştiriciyim.

Sadece kod yazmıyorum; işinizi 7/24 otopilota bağlayan, kesintisiz ve güvenli dijital asistanlar inşa ediyorum. Aklınızdaki projeyi anlatın, birlikte hayata geçirelim.

▪ UZMANLIK ALANLARI & PROJELER

Web Scraping & Canlı Veri: Hedef web sitelerindeki verileri, içerikleri veya stok durumlarını 7/24 tarayıp anında bildirim gönderen otomasyonlar.

Blokzincir & Kripto Takip: Kripto cüzdan hareketleri, transfer onayları ve Tronscan sorgularını anlık olarak Telegram'a taşıyan Web3 çözümleri.

Resmî Kurum & API Entegrasyonları: BTK sorgu servisleri gibi devlet veya kurumsal sistemlerin servisleriyle entegre çalışan güvenli sorgu panelleri.

Finans & Canlı Piyasa Takipçileri: Döviz, altın, hisse senedi veya kripto paraların anlık fiyat değişimlerini grafik ve veri olarak sunan sistemler.

Sosyal Medya Otomasyonları: Platformlardaki kullanıcı adı uygunluklarını (Username Checker) otomatik tarayan dijital marka çözümleri.

Özel İş Süreçleri & Operasyon: İşletmelere özel kargo, takip veya manuel süreçleri Telegram üzerinden otopilota bağlayan yönetim araçları.

Web & Yönetim Paneli Entegrasyonu: Botlarınızın tüm ayarlarını, verilerini ve kullanıcı yönetimini tarayıcı üzerinden kolayca kontrol edebileceğiniz modern web panelleri.

▪ HER SEKTÖRE UYGUN ÖZEL ÇÖZÜMLER

Sadece belirli kalıplara bağlı kalmıyorum. E-ticaret, finans, lojistik, sosyal medya veya oyun sektörü fark etmeksizin, iş modelinize uygun ve ihtiyaçlarınıza tam uyumlu, tamamen esnek ve ölçeklenebilir özel Telegram bot senaryoları üretebilirim. Sizin sektörünüz hangisi olursa olsun, süreçlerinizi dijitalleştirmek için buradayım.

▪ SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

1. Analiz & Planlama
• İsteklerinizi dinliyor, botun algoritmasını çıkartıyorum.

2. Mimari Tasarım
• Yüksek hız ve kesintisiz veri akışı için altyapıyı kuruyorum.

3. Kodlama & Entegrasyon
• Güvenli mimariyle botu geliştirip API and Panel entegrasyonlarını tamamlıyorum.

4. Test & Canlıya Alım
• Sıfır hata politikasıyla testleri yapıp projeyi tam zamanında teslim ediyorum.

▪ ÖRNEK GÖRSELLER & PORTFÖY

Geliştirdiğim botlara ve yönetim panellerine ait bazı ara yüz örnekleri:
*Güvenlik ve müşteri gizliliği sebebiyle bazı alanlar sansürlenmiştir.

--

--

--

--

İşletmenizi Otomatize Edin, Dijital Dünyayı Telegram’dan Yönetin!
Manuel süreçlerinizi sıfıra indirmek ve minimum eforla maksimum operasyonel verimlilik elde etmek için her zaman buradayım.

✉ İLETİŞİME GEÇİN
Aklınızdaki projeyi detaylandırıp hemen fiyatlandırmak için PM gönderebilir, Whatsapp veya Telegram üzerinden bana ulaşabilirsiniz.