Merhabalar,
Bu çapta, 50 siteyi tek bir merkezden (CCM - Central Content Management) yöneten ve yapay zeka entegrasyonuyla tam otonom çalışan bir "İçerik Dağıtım Ağı" (Content Distribution Network), sıradan bir web geliştirme işi değil, ciddi bir "Yazılım Mimarisi ve DevOps" operasyonudur.

BHAINDUSTRY olarak bu tür yüksek ölçekli "Network Automation" projelerinde, WordPress'in hantallığını "Headless" benzeri bir yönetim mantığıyla aşan çözümler sunuyoruz.

🛠️ Teknik Mimari Yaklaşımımız
1. Sistem ve Sunucu Optimizasyonu:

Altyapı: Ubuntu üzerinde Litespeed Web Server (veya Nginx + FastCGI Cache) ile yapılandırılmış; Redis ile Object Caching ve Database Caching optimize edilmiş bir sunucu mimarisi.

Worker Sistemi: İçerik çekme ve OpenAI API süreçleri, Supervisor kullanılarak PHP Worker'lar üzerinde asenkron olarak yürütülecek. Bu sayede sunucu kilitlenmesi veya timeout sorunu %0'a indirgenir.

2. CCM (Central Content Management) & Dağıtım Sistemi:

Merkezi Panel: 50 adet alt siteyi tek bir panelden yönetmek için WordPress REST API yerine, daha güvenli ve hızlı olan Custom API Wrapper kullanacağız.

İçerik Dağıtım: 50 siteye içerik dağıtırken "Kategori Bazlı Adresleme" mantığı; merkezi panelden kategoriyi seçip, ilgili alt sitelerin ilgili kategorilerine (yazı, resim ve meta verileriyle birlikte) "push" edilmesi sağlanacak.

Rank Math SEO: OpenAI'dan dönen veriyi, Rank Math'in API parametrelerine doğrudan işleyerek (Focus Keyword, Meta Description, Schema) en az 60-70+ skoru garanti eden bir yapı kuracağız.

3. WordPress ve Eklenti Geliştirme:

Content Subscriber Eklentisi: Alt sitelere, merkezi CCM'den gelen veriyi "dinleyen" (webhook tabanlı) ve yayına alan özel bir eklenti.

AI & Dağıtım Eklentisi: OpenAI model ayarlarını (temperature, model type) panelden değiştirebileceğiniz, içerik kalitesini kontrol eden bir eklenti.

WHATSAPP