Merhaba,

Uçtan uca otomasyonel çalışan bir içerik yayın ağı sisteminin kurulması ve yazılımlarının geliştirilmesi için proje bazlı destek arıyoruz.
İşin kapsamı aşağıdaki teknik kalemlerden oluşmaktadır
1. Sistem Optimizasyonu: Ubuntu/aaPanel üzerinde PHP 8.1+, MariaDB, Redis 6.0+ ve OPcache konfigürasyonlarının yapılması.
2. Web Scraper Sistemi: 400+ hedef kaynaktan içerikleri ham taslak (draft) olarak çekecek bot mimarisinin (WP-Automatic vb.) kurulması.
3. CCM Yazılım Geliştirme: Taslakları toplayan, OpenAI API ile özgünleştirip Rank Math SEO skoru (60-70+) basan merkezi yönetim panelinin (CCM) sıfırdan kodlanması. ( İçerik Dağıtım Sistemi )
4.Birbirinden farklı 5 ana kategoriye 50 tane alt siteye içeirklerin adresleme ile gönderilmesi , tek bir yerden düzenlenmesi silinmesini konu alan merkezi yönetimini oluşturulmasın
5. Network Kurulumu: 50 adet niş WordPress sitenin şablondan türetilmesi, Cloudflare (SSL/WAF) ve Search Console entegrasyonlarının tamamlanması.

Anahtar teslim wordpress için belirlenecek haber teması üzerine kurulum gerçekleştirilecek .
En az 3 tane eklenti geliştirilecek ( Ai , İçerik Dağıtım Sistemi , Alt siteler için content-subsriber )
wordpress haber temaları üzerinden geliştirilecektir .

Sunucu Kurulum, aapanel ( Ücretsiz ) , redis , worker sistemine hakin , cdn , seo konusunda uzman tam donanımlı ekip yada freelancer olarak çalışılacaktır.

Tekliflerinizi : Mesaj yoluyla iletebilirsiniz . Yetkinlik , süre ve ücret bilgisi ilk temas için yeterli olacaktır . İşi almak için düşük süre ve zaman bilgisi iletmeyin . İş kapsamlı ve detayları oldukça fazladır .