Selamlar, +90 dahil yüzlerce ülkeden yüzlerce platformda SMS onay yapacağınız bir site mevcut numaralar neredeyse bedava fiyatına geliyor.
Fakat serbest piyasa ben en dandik onayı bile 200 den aşağı vermiyorum nasılsa kripto ile yükleme yapıyorsun ve bazı zorlukları mevcut bu işte kar yoksa neden bu işi yapasin ki..

R10 da sırf bu SMS onayı için premium aldım 3k TL ye ve gerçekten de 1 ay içerisinde SMS onay yaparak o paranın katlarını kazandım.

Ayrıca sadece r10 ile sınırlı olmayacak hem dolar bazında hem TL bazında kazanacaksınız.

Sizlere özel olarak kodlamış olduğum SMS onay scriptini 5 dil destekli sistem,full responsive minimal tasarım full SEO manyağı script, ai destekli otomasyon, sınırsız API desteği ile veriyorum.
Scriptimiz.Paytr,havale EFT ve yurtdışı kripto ödeme destekli.
Belirlediğim siteden api bağlıyorum ve sizlere reklam vermeniz için forum linklerini bırakıyorum reklam bütçesi olmadan da reklam bütçesi ayırarak da kazanabilirsiniz.

ANAHTAR TESLİM KAZANCA HAZIR SİTE script + kurulum + API desteği reklam ayarlamaları dahil fiyat 18.000 TL
script + Api + Anahtar teslim 10.000 TL

Sadece 10 kişi ile sınırlıyorum 10 kişilik kontenjan dolduğunda maalesef hizmet veremeyeceğim.

Bilgi için WhatsApp