🔥 [KONTENJAN SINIRLI] Sosyal Medyada Düzeninizi ve Kazancınızı Uçurmaya Geldik!
Selamlar r10 üyeleri, ben Efe. 😎
Sosyal medya hesaplarınızı büyütmek, her gün ne paylaşacağım derdinden kurtulmak ve profesyonel bir kurumsal kimliğe bürünmek mi istiyorsunuz? Doğru yerdesiniz. Bugüne kadar
Türkiye'nin en büyük FiveM sunucu topluluğunun sosyal medya, topluluk yönetimi ve Discord süreçlerini başarıyla yönettikten sonra, şimdi freelance olarak sizlerin markalarına değer katmak için home office hizmet veriyorum!
SMM panel altyapılarından tutun ; keşfet etkili Shorts/Reels kurgularından (CapCut), Kanva ile jilet gibi post tasarımlarına kadar hesabınızın ihtiyacı olan her şeyi tek elden yönetiyorum.
📦 SOSYAL MEDYA YÖNETİM PAKETLERİ
🥉 BRONZ PAKET (Başlangıç İçin İdeal)
- Haftada 2 Adet Keşfet Etkili Shorts / Reels Videosu (Altyazılı, Ses Efektli, CapCut Editi)
- Haftada 2 Adet Özgün Post Tasarımı (Kanva ile Markanıza Özel)
- Sektörünüze Özel Anahtar Kelime (Keyword) ve Hashtag Analizi
- Gelen Mesajların ve Yorumların Günlük Kontrolü
- Aylık Ücret: 2.499 TL
🥈 GÜMÜŞ PAKET (En Çok Tercih Edilen)
- Haftada 4 Adet Keşfet Etkili Shorts / Reels Videosu
- Haftada 3 Adet Özgün Post Tasarımı
- Haftalık 5 Adet Story Paylaşımı (Etkileşim Artırıcı Soru-Cevap/Anketler)
- Profil (Bio) Optimizasyonu & Link Ağının Kurulması (SEO Uyumlu)
- Aylık Ücret: 3.999 TL
🥇 ALTIN PAKET (Tam Gaz Büyümek İsteyenlere)
- Her Gün 1 Adet Toplamda Aylık 30 Adet Shorts / Reels Videosu (Viral Kurgular)
- Haftada 4 Adet Özgün Post Tasarımı
- Her Gün Düzenli Story Paylaşımları
- İsteğe Göre Discord veya Telegram Topluluk Yönetimi Desteği
- Aylık İstatistik ve Gelişim Raporlaması
- Aylık Ücret: 6.999 TL
⚡ NEDEN BENİMLE ÇALIŞMALISINIZ?
- Dev Referans: Türkiye'nin en büyük FiveM topluluğunun sosyal medya yönetiminde yer aldım, kitle psikolojisini çok iyi biliyorum. (letra community) sinnotes hanıma movtix diye sorabilirsiniz veya ben kanıtları atarım
- Teknik Altyapı: Web teknolojilerine, API entegrasyonlarına ve dijital pazarlama süreçlerine hakimim. Hesabınıza sadece post yüklemez, teknik olarak da optimize ederim.
- Güvenli Ödeme: Ödemelerinizi kurumsal olarak shopier (Kredi/Banka Kartı) veya Havale/EFT ile tıkır tıkır yapabilirsiniz.
📞 HIZLI İLETİŞİM VE SİPARİŞ
İşletmenizin veya kişisel markanızın analizini ücretsiz yapmam için bana hemen ulaşın kanka!
📌
PM (Özel Mesaj): r10 üzerinden mesaj atabilirsiniz
📌 WhatsApp Hızlı İletişim: [Buraya Tıklayarak WhatsApp'tan Yazın]