Hocam AI'nin bu öngörüsünü ciddiye almayın. Eğer bunu ciddiye alarak kendinize yön veriyor ya da beklentiye giriyorsanız sıkıntı var

Çükü AI'nin en görmediği birçok denklem var. Örneğin İnsan Kaynaklarındaki CV'nize bakan kişinin CV'niz de kendisinie pozitif geleceği bir detay olabilir ayrıca o ilanların yarısı pasif ya da fake ilan. Siz başvurulara devam edin bazen 200 başvurudan 1 kişi bile dönmez baszen 50 başvuran 5 dönüş olur. Tamamiyle kısmet ve nasip bence bu.
Merhaba,
Dostum ben kısmet ve nasipe inanmıyorum. Fakat tabi insan şanslı hissedebilir vede olabilir yada tam tersi karamsar olabilir.Yani derken Kader anlayışım farklı. İslam dinindeki kader anlayışı (imanın 6 şartından biri derler fakat) meshepler arasında farklılık varmış. Bu arada başvurularımı Claude da bir proje ile değerlendiriyorum.
Bu arada ben Tanrı olsam (sümme haşa) Türkiye deki bir cami imamınndan ziyade, cennete girişte Steeve Jobs a öncelik verirdim. Yani akılcılık ve pragmatiklik önceliğim.