lwberlin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başlıkta genelde merak duygusunu on plana atıyorum ve duygusal yapmaya calısıyorum, tabii bu sadece belli nişler icin

hocam bir sürü vds sanal sunucu kiraladım ve hepsini oralarda tutuyorum farklı farklı iplerde. sizde sunucu kullanırsanız eğer hesapları yanınıza not alın cunku bırkaç firmada sorun yaşadım ve ansızın birkaç sunucumu askıya alıp açmadılar, dipnot olarak kalsın bu. her kanalın gmaili tamamen farklı, tek maile tek kanal ustunden gidiyorum. adsense mailleride kanallardan bağımsız hocam. hepsi tr sunucularında.

cok fark etmiyor hocam satılcak urun varsa bir sürü site var.

çok haklısın hocam asla çar çur etmemek lazım, her ay duzenli olarak yatırımlarımı yapıyorum😊

teşekkürler hocam, kolajdan kastınız nedir. 1-2 saatlik videoda 1 hikaye anlatılıyor ve özgün evet, %100 yapay zeka değil benim etkim büyük.

teşekkürler hocam daha iyileri sizlerin olsun inşallah🙏

2 saatlik videoda tabiki her dakikasına altyazısına kadar bakıp edit yapmıyorum, kullandığım teknik sayesinde %100 senkron yapabiliyorum ve editlemem 5dkmı almıyor. her video 100den fazla görsel bulunuyor, geçiş efektleri kullanmıyorum. otomasyon değil.
Görselleri nasıl üretiyorsunuz acaba?! Bir otomasyonlamı yoksa tek tek mi? 100 görsel ciddi bir zaman demek..

Bol kazançlar dilerim