Tanıtım Yazısı Paketleri Nedir, Neleri Kapsar?

Tanıtım yazısı paketleri, işletmelerin ölçeğine ve hedeflerine göre özelleştirilmiş, stratejik içerik çözümleridir. Tek bir metnin ötesine geçen bu paketler, tüm dijital varlığınızda tutarlı bir marka dili (Tone of Voice) oluşturmanızı sağlar.
Profesyonel içerik paketlerimiz şu bileşenleri içerir:
Kurumsal Tanıtım Yazıları: Marka hikayenizi ve vizyonunuzu anlatan ana metinler.
Kategori ve Hizmet Sayfası Açıklamaları: Ürün ya da hizmetlerinizi arama motoru dostu bir dille optimize eden içerikler.
PR ve Basın Bültenleri: Haber sitelerinde ve sektörel bloglarda yayınlanarak sitenize güçlü backlink ve yapay zeka otoritesi sağlayan prestij metinleri.
Dönüşüm Odaklı Metinler (Copywriting): Doğrudan satışa veya form doldurmaya yönlendiren, ikna kabiliyeti yüksek içerikler.
NAP (İsim, Adres, Telefon) Senkronizasyonu: İşletme bilgilerinizin internet üzerindeki tüm platformlarda (Google, Haritalar, dizinler vb.) birebir aynı ve hatasız yer almasını sağlayan, algoritma güvenini (Trust Score) artıran teknik altyapı çalışması.

İşletmenizi potansiyel müşterilere en etkili şekilde anlatan bu metinler; web sitenizden arama motorlarına, sektörel dizinlerden modern yapay zeka modellerine kadar geniş bir ekosistemde markanızın sesidir.
Kaliteli bir tanıtım yazısı, yalnızca klasik arama motorlarında görünürlük sağlamaz; dijital dönüşümün yeni çağı olan yapay zeka asistanlarında da markanızı zirveye taşır.

GEO Uyumlu Tanıtım Yazıları (Generative Engine Optimization)

Geleneksel SEO artık kabuk değiştiriyor. Kullanıcılar artık sadece Google'da arama yapmıyor; kararlarını ChatGPT, Gemini, Claude ve Grok gibi yapay zeka modellerine sorarak veriyor. İşte tam bu noktada devreye GEO (Üretken Yapay Zeka Optimizasyonu) stratejimiz giriyor.
GEO Stratejimiz Nasıl Çalışır? Hazırladığımız stratejik tanıtım yazılarını ve içerikleri, üretken AI modellerinin doğrudan "kaynak" olarak algılayacağı teknik yapıda kurguluyoruz. Yapay zekanın ürettiği metinlerde ve tavsiyelerde markanızın alıntılanmasını (citation) sağlayarak, sektörünüzde uzun vadeli ve sarsılmaz bir dijital otorite kazanmanızı sağlıyoruz.
180'den fazla başarılı projede edindiğimiz tecrübeyle, markanızı yapay zekanın en güvendiği referans kaynaklarından biri haline getiriyoruz.
Yerel SEO ve NAP Tutarlılığı

Yapay zeka çağını yakalarken, fiziksel dünyadaki ayak izlerimizi de unutmuyoruz. Özellikle belirli bölgelerde hizmet veren işletmeler için Yerel SEO entegrasyonu sağlıyoruz.
Bölgesel Hedefleme: İçeriklerde şehir, ilçe ve semt isimlerinin doğal bir akışla kullanılması, Google’da “hizmet verdiğiniz bölge + hizmet adı” aramalarında doğrudan hedef kitlenizin karşısına çıkmanızı sağlar.
NAP Tutarlılığı: İşletmenizin İsim (Name), Adres (Address) ve Telefon (Phone) bilgilerinin internet üzerindeki tüm platformlarda (Google, Yelp, Apple Maps vb.) birebir aynı formatta yer almasını sağlıyoruz. Bilgilerdeki tutarlılık, hem Google botlarının hem de yapay zeka modellerinin işletmenize olan güven skorunu (Trust Score) maksimuma çıkarır.
Şeffaf Süreç, Uzun Vadeli Otorite

İçerik stratejilerimizin her aşamasını ölçülebilir verilerle destekliyoruz:
Şeffaf Raporlama: İçeriklerinizin performansını, kazanılan backlinkleri ve dijital görünürlük artışınızı raporluyoruz.
Geleceğin Arama Trendlerine Bugünden Yatırım Yapın

Kaliteli bir tanıtım yazısı paketi, geçici bir harcama değil; markanızın hem geleneksel arama motorlarında hem de geleceğin yapay zeka ekosisteminde var olması için stratejik bir yatırımdır.
SEO ve GEO uyumlu, yapay zekanın referans gösterdiği içeriklerle rakiplerinizin bir adım önüne geçin. Size en uygun paketi seçin ve dijital dünyadaki otoritenizi bugünden inşa etmeye başlayın!