Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TOPLU YORUM - PART 3

Mansetturk.com ~~~> Marka tescili vardır diye düşünüyorum. Yaygın bir ifade. Amacına hizmet eder.
Ayhaber.com ~~~~> Haber sektöründen ziyade astroloji için niş bir site olarak canlandı bende. Evinde atletiyle oturan birinin dur ben haberleri "ayhaber'den" alayım diyeceğini düşünmüyorum. Tarot vs. böyle bir uzmanlık alanınız varsa kullanılır. Eğer yoksa bir gün satılır diye reg ücretini devam ettirmeye gerek yok.
Antalyakombi.com ~~~~> Kombi işiyle uğraşmıyorsanız belki bir gün biri talip olur diye ücret ödemeye devam etmeyin.
Mardinkombi.com ~~~~> "
Estetikrehber.com ~~~~> Estetik klinikleri ile yüzlerce telefon ve mail trafiği yapacaksanız, satış ortaklığı bağlayabilecekseniz güzel proje. Güzel isim.
Konteynerhavuz.com ~~~~~> Amacı yok. Doğaya lütfen.
Portatiftuvalet.com ~~~~> Bu işin ticaretini yapmıyorsanız reg ücreti ödemeyin.
Seniorcareturkey.com ~~~> Türkiye'nin uluslararası adı değişti. Turkey domain kaydetmeyelim artık.
Skinpazari.com ~~~~> Küfür olarak okudum. Allah affetsin. Türkçe-İngilizce domain önerilmez. Online oyunlarla ilgili bir durumu yok, tiyatro yapımcıları da bu domainden kostüm siparişi vermeyecek.
Tazminathatti.com ~~~~> Para kazandıracak bir yönü yok.
Alanyadurum.com ~~~~> Fazla lokal ve "durum" kelimesi "haber" çağrışımından çok uzak. Hava durumu veya haber olarak ikisini de önermiyorum.
Hepsidepo.com ~~~~> Milyonlarca liranız ve depo envanteriniz yoksa doğaya geri kazandırın. Bu alanda domain arayan kurumsal tipler önüne farklı ekler getirerek yüzlerce domain uydurabilir veya direkt domain satın alır.
Kargosorgu.com ~~~~> Firmaların sitelerinde yapabiliyoruz bunu. Para kazandıracak ve proje olacak bir yönü yok.
Kloroform.com ~~~~> Kimya endüstrisinden birinin bir arayışı için özellikle bu siteye gireceğini düşünmüyorum. 5-10 kişiye hitap edecek projeler yapılmamalı.
Yesilsarj.com ~~~~> Doğa dostu ve uzun ömürlü batarya ticareti yapmıyorsunuzdur.
Kopekotel.com ~~~~~> Alanı için en iyi domain. Köpeklere ev sahipliği yapan otellere teklif götürülebilir. Türkiye'de birkaç otel var diye biliyorum.
Sogukhava.com ~~~~> Amacı yok. Doğaya.
Depoesya.com ~~~~> Amacı yok. Doğaya.
Frendisk.com ~~~~> Toplu fren diski satsanız bile alıcınız webte olmayacaktır. Bu işler sanayide çay içerken konuşulan işler.
Lavabo.net ~~~~> Satılabilir bu domain.
Tehdit.org ~~~~> Projesi güzel olur ancak çok hukuki sorun çıkarır bu site. Avukat ordunuz yoksa...
Susturucu.com ~~~~> Yasal silah sektörü için sanırım. Yine çay içerken bağlanacak bir iş türü.
Nesne.com.tr ~~~~> Bu şekilde boşta çok fazla "com.tr" domain var. Albenisi var gibi duruyor ancak bir amacı yok.
Aytakvimi.com.tr ~~~~> Astroloji / tarot tayfayı hedefliyorsanız şirket uzantısı kullanmamalısınız. "com" olsa olurdu.
Fantezigecelik.com.tr ~~~~> Butik bir e-ticaret sitesi olarak konumlandırılabilir.
Hastabakim.com.tr ~~~~> Uygulanabilir bir projesi yok.
Yaslibakim.com.tr ~~~~> ""
Havale.net ~~~~> Banka düzlemi için kullanılabilir fakat nasıl bir proje yapacağız? Bu şekilde bir gün lazım olur umuduyla domainleri elde tutup çok para harcıyor insanlar.
Bakim.net ~~~~> Kadınlar için güzel bir blog. Sitenin kenarlarına krem, solüsyon, makyaj malzemesi reklamı. Instagram sayfasına içerik üreten bir manken. Güzel, sardı beni.
Gunluk.net ~~~~> Çok büyük bir proje olarak düşündüm ancak olmuyor. Duygusal insanlar dijital ekranlar yerine defterleri kullanır. Milletin başkalarının günlüğünü okuyacağını da düşünmüyorum. @Euphrates1907;

varikosel.tr ~~~~> Niş sağlık sitesi olur.
varikosel.net ~~~~> "
carscanner.tr ~~~~> İngilizce kelimeler ve yerel uzantımız. Maalesef. @joseph06;
Carscanner bunu mobil uygulamam için almıştım trafik için sizce etkili olurmu?