Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TOPLU YORUM - PART 2

cihaz (.) net ~~~> Okey jenerik kelime ama nasıl bir proje yapacağız para kazandıracak? Laptop satan biri olsaydınız yakın çevreye ve ticari platformlarda tanıtmak için kullanılabilirdi. Pratik olarak incelerlerdi ürünü. Endüstriyel elektronikçiyim kendi enstrüman ve cihazlarımı tasarlayıp büyük şirketlere satıyorum belki bir gün kendi tasarladığım cihazları üretip satmak için tutuyorum.
emlakplan (.) com ~~~> Çok daha kaliteli domainler bulunabilir veya cüzi ücretlere satın alınabilir. Emlak sektöründe iş yapacak biri bu domaini paslamalı bence. çöpe atarız
geliryeri (.) com ~~~> Para kazandırma fikirlerini kimse bu tarz sitelerden aramıyor artık. Maalesef. Görev sitesi olarak kullanılabilir belki. Çöp buda
madamcanta com ~~~> Lüks marka isim olarak kullanılır. Eşimin çanta firmasına ait
hizlikayit (.) com ~~~> Herhangi bir projesi yok. Saas otomasyon belki şimdilik çöp
arabakiralik (.) net ~~~> Bu tarz domainlerden kimse girip araba kiralamaz maalesef. Çöp
arabanhazir (.) com ~~~> Rent a car için güzel bir domain. Markalaşmaya müsait. çok zor
programlisans (.) com ~~~> Çok uzun ve toplama bir domain. Doğaya lütfen. Çöp
devreci (.) com ~~~> Elektrik-sanayi kullanımına yönelik bir ifade olarak kayıt edildi sanırım. Kişisel cv ve kartvizit amaçlı kullanılabilir. Elektrikle hiç alakası yok hocam elektronik son gümrük yasaklarından sonra prototip üretimini Türkiye'ye taşımak istedim ama bütçe yetmedi
devrebox (.) com ~~~> Türkçe-İngilizce domainler önerilmez ve bu iki kelimenin birleşimi neye hizmet ediyor anlamlandıramadım. @UbrTrade;
maalesef yanlış düşünüyorsunuz elektronik devrelerin kutularını satmak için aldım ve kimse elektronik devre kutusu demiyor onun adı devre box diye oluştu.

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. [/QUOTE]