TOPLU YORUM - PART 2
hesabim.org /co ~~~> Kelime güzel ancak iki uzantı da ticari olarak kullanılamaz.
magaza.tr ~~~> .TR domainler bu tarz kelimelerle yaygınlaşacak. Maşallah. Harika.
dosya.link dosya.me ~~~> Sitenin tanıtımı yapılmayacağı için boş yere sunucu masrafı ödemeye devam edeceksiniz.
2fa.link ~~~> Projesini konduramadım. İki aşamalı doğrulamayla ilgili nasıl para kazanabiliriz?
Hesap.no ~~~> Forumlarda "sitemden alışveriş yapabilirsiniz" amaçlı kullanılabilir. Google düzleminde kullanıcı için çöp.
@Merkez;
trendpazar (*) com ~~~> Bu domaini ben de paylaşmıştım sanırım. Bu sebeple yorum yapmam nesnel olmaz. Takdir sizin.
kubbe (*) net ~~~> 5 harf nokta net domain. Ancak parayla uzaktan yakından alakası yok. Hobi amaçlı dini site olabilir belki.
dermatolojik (*) com ~~~> Dermatoloji kelimesinden sonra alınabilecek en iyi kelime bu. Sağlık sektörü için güzel domain.
guncelkur (*) com ~~~> Bu domaini paylaşmıştım diye hatırlıyorum. Ancak proje olarak önermiyorum bu sektörü. Google bilgi paneli ve köklü siteler var. Yer edinemezsiniz.
dereotu (*) net ~~~> Doğayı, doğaya geri kazandıralım. Toplu dereotu satacağınız veya dereotları üzerine niş blog açacağınız bir durum bana garip gelirdi.
evosh (*) com ~~~~> Marka isim olarak kullanılır.
rwrd (*) net ~~~~> Dört harf domain buldum kaydededeyim domaini ama random. Bir amacı yok.
medyalite(*)com ~~~> Magazin markası olarak konumlandırılabilir.
kreaktifmedya(*) com ~~~~> Kreatif Medya okey ama bu Kreaktif Medya. Maalesef.
sindirim (*) net ~~~> Para kazandıracağını düşünmüyorum.
acilveterinerklinigi(*) com ~~~~> Günde belki 10 kişiye lazım olacak bir domain. Bu kişilerin de Google'a girip özellikle bu siteyi arayacağını düşünmüyorum. Müşterisi yok, müşteri devamlılığı ve kazanca dönük bir durum da yok.
e-ilanlar (*) com ~~~~> Çoğul ekinden dolayı eksi yazıyor ama kullanılabilir. Yeterince büyük platform var. Bir sonrakinin bu domain olacağını düşünmüyorum milyonlarca lira pazarlama bütçeniz yoksa.
markakocu (*) com ~~~> Bu domaini paylaşmıştım ben. O yüzden pas geçiyorum.
@FinansalOzgurluk;
sportarihi .com ~~~~> Futbolcu, arabacı tayfa için proje yapılmaz. En net böyle ifade edebilirim sanırım. Domain güzel ama para kazanmaktan çok uzak.
@GL4D14TOR; (Hocam forum nickiniz aramalarda bulunmak için oldukça dezavantajlı. Aklımda tutup yazarken karıştırdım mesela. Ticari deneyiminizi etkiler. Parantez olarak belirtmek istedim.)
kız.net ~~~~> Türkçe harf içerdiği için baştan eleniyor. Kopyalamayı denerseniz "xn--kz-hpa.net" sonucu çıkacaktır.
enivola.com ~~~~> Marka isim bulmak için uydurulmuş izlenimi verdi. Ben negatifim ama kullanılabilir. Güzel.
youtlike.com ~~~~> Ben korsanım, bana girme diye bağırıyor. ytlike falan olsa bari.
dfirstcar.com ~~~~> Doğaya geri kazandıralım. adidas yerine adidasın gibi bir domain.
@tanerdgci;
cihaz (.) net ~~~> Okey jenerik kelime ama nasıl bir proje yapacağız para kazandıracak? Laptop satan biri olsaydınız yakın çevreye ve ticari platformlarda tanıtmak için kullanılabilirdi. Pratik olarak incelerlerdi ürünü.
emlakplan (.) com ~~~> Çok daha kaliteli domainler bulunabilir veya cüzi ücretlere satın alınabilir. Emlak sektöründe iş yapacak biri bu domaini paslamalı bence.
geliryeri (.) com ~~~> Para kazandırma fikirlerini kimse bu tarz sitelerden aramıyor artık. Maalesef. Görev sitesi olarak kullanılabilir belki.
madamcanta com ~~~> Lüks marka isim olarak kullanılır.
hizlikayit (.) com ~~~> Herhangi bir projesi yok.
arabakiralik (.) net ~~~> Bu tarz domainlerden kimse girip araba kiralamaz maalesef.
arabanhazir (.) com ~~~> Rent a car için güzel bir domain. Markalaşmaya müsait.
programlisans (.) com ~~~> Çok uzun ve toplama bir domain. Doğaya lütfen.
devreci (.) com ~~~> Elektrik-sanayi kullanımına yönelik bir ifade olarak kayıt edildi sanırım. Kişisel cv ve kartvizit amaçlı kullanılabilir.
devrebox (.) com ~~~> Türkçe-İngilizce domainler önerilmez ve bu iki kelimenin birleşimi neye hizmet ediyor anlamlandıramadım.
@UbrTrade;