Kardeşim bimde çalışıyor yıllardır emeği var ve müdürü telefonunu istemiş o da vermiş şifreyi vs girmiş hatta demiş sakın kredi vs çekme abi ailem duyarsa kızar vs.
Sonrasında ise 125 bin tl para çekmiş. Kesinti vs düşülüp 113 bin tl kendi adına soyadına ait banka hesabına gönderim sağlamış.
Bu durumları ise telefonu alıp tuvalete kapatıp kendini direk bu hüsranı yaşatmış.
Bugün ilk iş günümdü kız kardeşim ağlayıp dedi abi hesabımdan 125 bin tl çekmiş vs
Adam 125 bin tl çekmiş 113 bin tl kendine göndermiş ve 36 ay taksitli yapmış 2029 yılında bitiyor gözüküyor.
Babam mağazaya gidip durumu öğrenmeye çalışırken adam demiş 10 gün içerisinde ödeme yapıp kapatıcam.
Arabası var normal sıradan bir araç diyor arabamı galeri satmasını bekliyorum.
Sizce yarın ne yapmalıyım?
Müdür yardımcısı kız beni aradı az önce konuştuk diyor üst birime söylemeyin yoksa müdürü işten atacaklar vs.
Ve müdürün 2 ay görevi kalmış emekli olması için.
Biliyorum şiddet çözüm değil ama ödeme yapmaz ise 125 bin tl 36 aya 320 bin tl oluyor sanırım.
Yani en iyisi diyorum yarın gidip bu adamın ağzını burnunu kırıyım çünkü şikayetçi olsak bile süreç geç işliyicek ve bu kredi nolcak.
Rica ediyorum ciddi bir konu lütfen değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Defalarca kardeşim kesinlikle kredi vs olayına karşı çıkmış ve olayı alelacele krediyi çekip parayı aktarmış kendi hesabına.
Yapabileceklerim.
Tek veya Arkadaşlarım ile birlikte şiddet ile çözüm.
Yada arabası ucuz yollu bişey direk arabasına alıkoymak istiyorum devir vs. Bu ödemeyi yapmayabilir.
Aileme 10 gün içerisinde ödeme yapacağım diyor.
Hocam direk dövün en iyi çözüm