Bende girecem kitap açmadım ama hedefim aı mühendisliği
Muhendislikler pek bana hitap etmiyor etse bence de mantıklı bolumlerden biri yazılım mühendisliği vs çok doldu şuan bence
İnsanları dinleyerek ne yaparsanız yapın sonucunda üzülürsünüz..
Kendi kararınızı kendi verebilmelisiniz şayet bir karar veremiyorsaniz bosverin okumayı..
İçinizdeki sesi dinleyin,ve maaşı onu geçin herşeyden önce sevdiğiniz alan ne ise o alanda bir bölüme yönelin.
Sevmediğin bir bölüm 2 yıl veya 4 yıl o yılların her günü size bir iç sıkıntısı olarak kalacaktır üstünüze..
Üniversitedeki arkadaşlıklara güvenmeyin okul bittikten sonra zaten sizi tanımayacaklar bile..
Bırakın bilmiş gibi konuşan insanların söyledikleriyle hayatınızı zehir etmeyin...
Abi klişe gibi gelebilir ama sevdiğim alan yok ben her alanda gayet mutlu olacağımı düşünüyorum çocukluktan beri ailem sağolsun 3-4 farklı iş yaptım yazın ondan dolayı çoğu bölümün bana uygun olduğunu düşünüyorum.
Üniversite okumak zaten meyve tabağı oldu, hiçbir şey garanti değil.
Para için değil, keyif alacağınız ve mesleki unvan veren bir bölüm okuyun. Kararsızsanız ve bölümleri bilmiyorsanız internette araştırıp sırayla eleyin.
Aynı şekilde hocam aslında öncelik mesleğimi elime almak ama oda Anadolu lisesi olduğum için zor görünüyor. Bölüm için de az çok araştırma yapmaya başladım gibi bakalım.