merhaba arkadaşlar, youtube zorlaştı diyenlerin aksine ben dahada basitleşti demek istiyorum. çok çalışmak değil doğru çalışmak önemli. gittiğiniz yolda kesinlikle pes etmeyin, motive olması için uzun zaman sonra 1 konu açayım dedim ama daha doğrusu ne yazacağımı bilemedim 😅 pek uzun olmasada başarı hikayesi yazmaya çalışıp sürekli güncellemeye çalışacağım, en azından benim için güzel bir anı olarak kalacak. sorularınız varsa cevaplayabilceğimi cevaplamaya çalışacağım.10-20 kanalı tek başıma yonetiyorum ve evet hic yardım almadan
3 aydır yönettiğim hikaye kanalım, herkesin aksine doğru yapılırsa kapanmayacağını düşünüyorum ve şuanlık kapanma gibi sorunlarla karşlaşmadım
bayramda 5 kanalın para kazanması tekte onaylandı

benim için en iyi bayram bu bayramdı diyebilirim, hepsi 12 saat içinde sorunsuz onaylandı ve tekrara düşmedi. ve evet hepsi hikaye kanalı
2 gün önce para kazanması açılan kanalımın ilk günkü geliri 4bin tl, 2 gunde 1 video atıp sadece toplam 1 saat çalıştığım kanaldan 4 bin tl gelmesi mukemmel. gunde yarım saat çalışmak bile asgeri ücretin 4 5 katını rahat getirebiliyor
bunun dışındaki kanallarında gelirleri bu civarlara yakın, şimdi gelelim ek gelir kısmına.
youtubedaki kitleme ürün satarak bile asgeri ücretin kat ve katını kazanmak bile kolay, yapmanız gereken şey sadece az ve doğru çalışmak, çok çalışmak çok kazandırmaz kesinlikle, sadece doğru hamleleri uygulayın. youtubeda para kazanmam açık olmasaydı bile sadece youtubeyi reklamımı yapmak için kullanırdım. ordan bile gunde 100 dolar ortalama kazanç geliyor
onun dışında 2 gun once açılan kanalada ayrı satış sayfası açmıştım ordanda 2-3 gunde 200 dolar birikmiş bile. suan arkaplanda hala birçok kanalım var ve uzun süre böyle gideceğini umuyorum. aklıma geldikçe burayı güncelleyeceğim. sonuç olarak kesinlikle gittiğiniz yolda pes etmeyin ve üstünde durun. türkiye gibi bir yerde gunde 10-12 saat çalışıp asgeri ücret kazanmanın modern kölelik oldugunu dusunup bu işe girdim. ve para kazandıktan sonra zevkle istifamı verdim. insanın kendi işi gibisi yok, Allah herkese nasip etsin diyorum ve sonlandırıyorum. aktif oldukça buradaki sorulara yanıtlayabilmeye çalışacağım