Alın alın sizde alın sonra görün ne olduğunu, herkesin kendi parası istediği insana hibe edebilir sıkıntı yok ama şurada söylediklerimiz parasız "ai üret capcutta özgünleştir yapay ses kullanma" bu söyleneni yapınca eğitime gerek kalmıyor ben anlamıyorum niye bu kadar paralar verilip eğitim alınıyor ve orada ne öğretiyorlar ki? Burada bir çok konu vardı eğitim seti alıp kanal kurup başarısız olanlar ve eğitim seti satan hiç bir zaman hatalı değil hep karşı tarafı suçlarlar. Youtube'un püf noktası hilesi falan yok düzenli güzel içerik üret yayınla biraz sabır et olacak bunun dışında hiç birşey yok kanal ayarları vs zaten onu 10 yaşında çocuk yapıyor eğitime gerek yok yine bilmeyen varsa youtube da aratın bir sürü kanal bunların nasıl yapılacağını söylüyor zaten.
Telifsiz müzikler sesler falan nasıl bulunuyor bunları bilmiyorum. Google'da araştırıp Pixabay ve pexels'i denedim fakat yine de youtube telif uyarısı atıyor. (İçerik tamamen bana ait AI değil, sadece arka planda müzik var.)
Benim görüşüm eğitim alıp başarısız olanlar sabırsız olanlar, 1-2 ayda böyle deli gibi para kazanacaklarını düşünüyorlar. Öyle olsaydı şuan herkes para basıyor olurdu.