aofkampus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman sonuna kadar haklısın
Tam olarak şöyle, Çanakkale geneli 105 adet mağaza var ve bunlardan 50 tanesini gezmem lazım her ay, üstüne ayda 1 gün edirneye gidiyorum ki o 24 saat sürüyor. Toplam tamamına 35k maaş alacağım, sadece ilçelere gidiş yol parası alacağım artı olarak.

Ama mevcutta çalıştığım diğer firmanın işi tek lokasyon 15 gün 65k maaş, onunda ulaşım sorunu var.

İlk firmaya dedim ki başka firmanın işi var, burası netleşmemişken, ama olursa sizle çalışırım çünkü önce sizle konuştum. 1.5 ay oldu daha yeni atamalar oldu, Nisan ayından 2 gün yaptığım işe "hak ediş aldık mı" diye sordu.

Daha ilk aydan o da sadece 2 gün için vereceği 10k para toplam. Böyle söyleyince dün çok canım sıkıldı, aradım diğer firmayı onlara uzman bulmaya çalışıyordum zaten, buldunuz mu, benim bulduğumdi zaten sizle çalışıyormuş süresi dolu mu dedim, doluymuş, bana güzel bir haber ver dedi, durumu anlattım.

Burada boşta uzman yok zaten. Gittiğim iş az tehlikeli ama inan c sınıfı uzman bile o maaşı kabul etmez. Sırf söz verdim diye. Yoksa ilçe ilçe yürüyerek mağaza dolaşacağıma 10 gün kaynak işi yapsam aynı parayı alıyorum. (Örneğin komşuma bir balkon yapılacak, kaynakçı getitdim 10k istedi, çok tabi hani ben yapmayayım diye, yine bana kaldı 5k yarım günlük iş)

Bir işi yapacağız ama huzurlu olamıyorsan zaten kazancının anlamı kalmıyor ki.