Merhaba
Kısaca
İstanbul'dan Çanakkale için anlaştığım firmanın biri düşük ücret almama rağmen (15 gün 35k) yol ücretini dahi yeni ödedi ben söyleyince (nisandan kalma), Mayıs'ta da atamalar tamamlanmadığı için (firmaya atamam var) 1 günlük firma ziyaretim var yine maaş gelmeyecek gibi. Şuan huzursuzum ve bu gün işi bıraktığımı söyleyeceğim.
Doğru mu?
Çanakkale Çan ilçesinde iş ayarladım hemen ancak çana nasıl gideceğim, kredi çekemiyorum, kredi kartım yok, ayda 15 gün için X2 fiyat, önceki firmada üstüne çok ilçe gelecektim.
Chooper tarzı motor alsam 125 lık, gidebilir miyim 50km, tabi ehliyet de alacağız a2 ya da a
Küçük bir tarafım diyor ki, ikisini de kabul etme, kaynak işi bak ama ona da vakit yok, evi yapmam lazım.
Çok kararsızım. Gece boyunca motorlara baktım.
Bir işveren olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Ama anladığım kadarıyla orada da dikiş tutmaya bilir gibi. Var olan işyeri için ise adamlar açıklama yapmışlar zaten, arkalarından iş çevireceğize direkt adamlara söyleyin. Az iş ahlakı çok önemli. Eğer bile isteye ödeme yapmıyor iseler onlarda ahlaksız demektir.