AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi hakim yalanlıyor ya o tarz bilgileri, ben bunları kanıtlasam ve bir den fazla illegal alan göstersem, bu sefer de beni tutuklarlar. Haha! 😂😂😂

Kendileri de biliyor, bilmemeleri imkansız açıkçası, ama işte.... 😉

Gündemi takip etmeyen kendi güncellemeyen çok insan var devlet kurumlarında.

Bana 3 kişi 1 i erkek 2 si kadın kadının birinde kucağında Bebek var saldırdı.Ben normal hayatımda küfür etmem sürekli küfür edenide çevremde barındırmam.3 ü ağız birliği yapmış bu adam bize böyle küfür etti tehdit etti vs diye.Bunlardan biride ertesi gün işyerime gelmiş ben yokken dayılanmış tehdit etmiş.
Neyse kamera kaydı vs olmasa gram suçum olmamasına rağmen ben ceza alacaktım.Mahkemeye bakıyorsun tam hatırlamıyorum küfür ve hakaretten bana ceza mı vermişler ertelemişler mı onun gibi birşey kamera kaydı olmasa ben suçlu çıkacaktım.
Karakola gidiyorsun kapının önündeki polis senin dövmen lazımdı bu cüsseyle dayak mı yedin diye kahkaha atıyor.Şikayetimizi sümenaltı etmişler.20 gün sonra gidip ilgilendikte öyle işleme koydular.
Çevredeki insanlar bile polisi ayıplar şekilde baktı.Kucağında bebek olan serefsizde olsa kadına yumruk mu atsaydım.
Ha ben bir daha gidip şikayetçi olup dava falan açmam.Kendi işimi kendim hallederim o mevzudan sonra...